OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 16., csütörtök 10:53

Michael Phelps lesz a Crystal Lagoons hivatalos globális márka nagykövete
    Miami, Florida állam, USA, 2017. november 16., csütörtök (Business Wire/OTS) - Minden idők legnagyobb úszója együttműködik a piacvezető vízipari innovációs céggel, a Crystal Lagoons-zal. A cég stratégiai terveket dolgoz ki városokban létrehozandó, kristálytiszta vizű lagúnák kialakítására.

    A víz nem az egyetlen közös pont a világ legtöbb érmét elnyert úszó, Michael Phelps és a vízipari innovációiról ismert vállalat, a Crystal Lagoons esetében.

A Crystal Lagoons ma hivatalosan bejelentette, hogy stratégiai szövetségre lép minden idők legnagyobb úszójával, Michael Phelps-szel. Ami a sportolót és a vállalatot összeköti, az az a közös cél, hogy az úszást és a vízi sportokat szerte a világon hozzáférhetővé tegyék a közösségek számára a Crystal Lagoons ágazatvezető technológiájának segítségével, amely lehetővé teszi, hogy akár egy nem különösebben vonzó tájból is fenségesen szép, kristálytiszta vizű lagúnát lehessen varázsolni.

"Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan fantasztikus sportember, mint Michael Phelps, vállalta a felkérésünket, és hajlandó időt fordítani a cégünkkel való együttműködésre" - mondta el Fernando Fischmann, a Crystal Lagoons alapítója. Úgy hisszük, a kristálytiszta vizű lagúnák létrehozásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az úszás és a vízi sportok részévé váljanak a 21. századi emberek mindennapjainak. A számos vízi sporton felül a csodálatos trópusi növényeknek otthont adó kristálytiszta vizű lagúnák mindenki számára rendelkezésre állnak különféle társadalmi és szabadidős tevékenységekhez."

A kristálytiszta vizű lagúnák ötlete mindenütt kedvező fogadtatásra talált, és a vállalat világszerte már több mint 600 projektet indított el, amelyek a kidolgozás, illetve a tárgyalások különböző fázisában vannak. Ezen felül a Crystal Lagoons a nagyközönség számára való hozzáférést biztosító modellek kidolgozásán munkálkodik több országban is, köztük az Amerikai Egyesült Államokban, Thaiföldön, Ausztráliában, Törökországban, Argentínában és Chilében.

Amit a Crystal Lagoons-ról tudni kell…

A Crystal Lagoons multinacionális vállalat, amelynek központja az amerikai egyesült államokbeli Florida államban, Miami városában működik. A cég kidolgozott, és 190 országban már szabadalmaztatott egy innovatív koncepciót és technológiát, amely lehetővé teszi bármilyen méretű víztest rendkívül alacsony költségekkel való létrehozását és kristálytiszta állapotban való fenntartását. A Crystal Lagoons' lenyűgöző türkizkék tavai nem csak az ingatlanpiacon eredményezhetnek forradalmi változásokat, hanem a víz- és energiatermelést is gyökereiben alakíthatják át. Az alkalmazási területek száma határtalan: idilli strandokat lehet például létrehozni olyan helyeken, ahol erre eddig gondolni sem lehetett, vagy ipari megoldásokat biztosítani többek közt hőerőművek és adattárak zárt láncú hűtőrendszereihez. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalakra: www.crystal-lagoons.com, YouTube, és kövessen minket LinkedIn-en.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171115005131/en/

Kapcsolat:
Quórum Comunicaciones
Ignacio Rivera, +56-2-22291886
info@quorumcomunicaciones.cl

Forrás: Crystal Lagoons

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.