OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. szeptember 24. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 10., péntek 15:57

Mozizz Ákossal!
    Budapest, 2017. november 10., péntek (OTS) - November 11. szombattól november 15. szerdáig naponta 15 páros belépőt nyerhettek Ákos "Szintirock" koncertfilmjének exkluzív vetítésére a Petőfi Rádió Facebook oldalán.

        Ehhez nem kell mást tennetek, mint 19 órakor figyelni a https://www.facebook.com/petofiradio/ oldalt és helyesen válaszolni az Ákossal kapcsolatos kérdésre. A 15 leggyorsabb helyes választ adó kommentelő két jegyet kap Ákos "Szintirock" című új koncert DVD-jének exkluzív vetítésére, ahol HD minőségben élvezhetik majd a tavalyi dupla Aréna koncert hangulatát a kiadvány megjelenésének napján, november 16-án.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.