OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. szeptember 24. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 9., csütörtök 09:00

Lámfalussy Sándor Közép-európai Pénzügyi Szabadegyetem - Sopron
    Budapest, 2017. november 9., csütörtök (OTS) - A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara első alkalommal rendezi meg, a Magyar Nemzeti Bank támogatásával, Sopronban, 2017. november 21-én (kedden) 17.00 órától a Lámfalussy Sándor Közép-európai Pénzügyi Szabadegyetem kerekasztal beszélgetését, melynek témája "Az olasz bankrendszer és az eurózóna válsága". A kerekasztal beszélgetés november 22-én Pozsonyban, majd 23-án Bécsben folytatódik.

    A kerekasztal résztvevői:
     - Guido Montani Professzor, Paviai Egyetem;
     - Riccardo Fiorentini Professzor, Veronai Egyetem;
     - Dr. Thomas Fazi, New Economic Thinking Intézet;
     - Virág Barnabás monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és közgazdasági elemzésekért felelős ügyvezető igazgató, Magyar Nemzeti Bank.
A beszélgetést Dr. habil Pogátsa Zoltán egyetemi docens vezeti.

A szabadegyetem nyelve angol, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információ és jelentkezés:
http://www.lkk.uni-sopron.hu/8710.html?&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=13613&tx_ttnews[backPid]=20621
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.