OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 6., hétfő 11:45

Sajtóközlemény- "Okos város célkeresztben"
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OTS) - Először rendeznek Okos Város Kiállítást a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, november 8-tól.

    A kiállítás, a vele egy időben megrendezésre kerülő 4. Magyar Jövő Internet Konferenciához kapcsolódik, melynek célja az okos városfejlesztési tervek, megvalósítási technológiák és az eddig elért eredmények bemutatása, elsősorban az okos közlekedés, okos közszolgáltatások, okos egészségügy és okos otthon témakörökben. Emellett a kiállítás lehetőséget ad az érintett önkormányzati és vállalati vezetők személyes találkozására is. A konferencia fővédnöke Dr. Áder János köztársasági elnök, az Okos Város Kiállítás védnöke pedig, Lepsényi István a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára.

A 4. Magyar Jövő Internet Konferencia előadásaiban szó lesz a jövő internet alapú megoldásairól és várható trendjeiről, valamint arról, hogyan lesz egy város élhetőbb, fenntarthatóbb, egészségesebb és gazdaságosabb a smart technológiák alkalmazásával, és hogyan tudják az okos megoldások nem csak egy város, hanem egy egyén életét, otthonát is kényelmesebbé tenni. Az Okos Város Kiállítás, több mint 20 kiállítójának standján pedig az ezekhez kapcsolódó koncepciók, tervek, tapasztalatok, problémák, megoldások, okos eszközök és alkalmazások jelennek majd meg.

A konferencia és a kiállítás közös rendezvényére - a Tudomány hónapja keretében - 2017. november 8-9.-én kerül sor a főrendező Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében. A kétnapos kiállítás és szakkonferencia ingyenes, de a konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi honlapon www.hte.hu/mjik2017 lehet, a konferencia és kiállítás részletes programja pedig az http://www.okosvaros.bme.hu/ oldalon érhető el.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.