OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 3., péntek 08:00

A WorldRemit ügyfelei most már közvetlenül utalhatnak pénzt magyarországi bankszámlákra
    Budapest, Magyarország és London, 2017. november 3., péntek (Business Wire/OTS) - A külföldön élő magyarok mostantól több mint 50 országból küldhetnek pénzt közvetlenül bármilyen magyarországi bankszámlára a WorldRemit igénybevételével - A digitális pénzátutalási szolgáltatásokat biztosító vezető vállalat, a WorldRemit elindította Magyarországra irányuló azonnali pénzátutalási szolgáltatását.

    
A WorldRemit elsősorban mobil eszközökre tervezett, digitális szolgáltatása lehetővé teszi a keményen dolgozó magyarok számára, hogy néhány koppintással közvetlenül mobiltelefonjukról utalhassanak át pénzt - anélkül, hogy el kéne menniük egy pénzváltóba, ahol esetleg még sorba is kellene állniuk.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a külföldön élők/dolgozók több mint 50 országból közvetlenül utalhassanak át pénzösszegeket biztonságosan, gyorsan és kényelmesen magyarországi bankszámlákra a WorldRemit alkalmazás vagy a WorldRemit weboldal segítségével.

Becslések szerint mintegy 600000 magyar él és dolgozik külföldön; a legtöbben Németországban, az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Svájcban. Az átutalások fontos szerepet játszanak a magyar gazdaság vérkeringésében: a Világbank becslése szerint 2015-ben 4,5 milliárd USA dollár érkezett az országba, mely összeg alapján Magyarország az egyik fő átutalási célország Európában.

Ismail Ahmed, a WorldRemit alapítója és vezérigazgatója szerint "a külföldön élő és dolgozó magyarok részéről egyre nagyobb az igény a gyors, biztonságos és kényelmes pénzátutalási szolgáltatások iránt, és a WorldRemit új szolgáltatása minden téren képes kielégíteni ezt az igényt."

"Mostantól bárki, legyen az egy Londonban dolgozó magyar pincér, tolmács vagy számítástechnikai szakember ugyanolyan könnyen utalhat haza pénzt, mint amilyen könnyen egy azonnaliüzenet-küldő alkalmazásból egy üzenetet."

Júniusban a WorldRemit bejelentette, hogy globális szintű integrációt valósított meg a Google mobilfizetési szolgáltatásával, az Android Pay-jel. A WorldRemit ügyfelei most már minden hónapban 750000 átutalást hajthatnak végre, és több mint 50 országból mintegy 148 fogadópontra küldhetnek pénzt.

Kérjük, látogasson el a WorldRemit weboldalára további információkért arról, hogyan küldhet pénzt Magyarországra. (https://www.worldremit.com/)

Amit a WorldRemit-ről tudni kell…

A WorldRemit minden bizonnyal megváltoztatja az emberek pénzküldési szokásait.
A pénzátutalás mostantól rendkívül egyszerű - csak meg kell nyitni az alkalmazást vagy el kell látogatni a cég weboldalára - nem szükséges többé pénzváltóba menni.
     - Az átutalás a legtöbb országba azonnal teljesül - gyakorlatilag ugyanúgy küldhet pénzt, ahogyan azonnali üzeneteket küld az ismerőseinek vagy a barátainak.
     - A küldött összegek fogadási módja többféle lehet (mobiltárca, banki átutalás, fizikai készpénzfelvétel vagy egyenlegfeltöltés mobiltelefonra).
     - Küldhető több mint 50 országból több mint 148 fogadó helyre.
     - Az Accel Partners és a TCV (a Facebook, a Spotify, a Netflix és a Slack befektetői) támogatásával.

A WorldRemit globális központja az Egyesült Királyságban, Londonban található, és regionális irodái működnek az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Afrikában, Szingapúrban, a Fülöp-szigeteken, Japánban, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Contacts
WorldRemit
Communications Team
media@worldremit.com
vagy
Bryce Currie, Business Development
bcurrie@worldremit.com

Forrás: WorldRemit

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.