OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 2., csütörtök 09:32

Új humanitárius nagykövet támogatja világszerte a menekülteket
    Sardzsa, Egyesült Arab Emírségek, 2017. november 2., csütörtök (Business Wire/OTS) - A TBHF 10 nemzetből több mint 647000 rászorulónak biztosított egészségügyi és oktatási segélyt, illetve támogatást különféle vészhelyzetekben - A világ egyik vezető humanitárius szervezete, az Egyesült Arab Emírségek (UAE) The Big Heart Alapítványa (TBHF) a Sardzsai Médiatanács elnökét, Sultan bin Ahmed Al Qasimi sejket nevezte ki humanitárius nagykövetének, fontos lépést téve ezzel a szervezet folyamatos, életmentő humanitárius tevékenységének kiterjesztése terén.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20171029005045/en/

A 2013-ban eredetileg forrásgyűjtő kampányként induló kezdeményezés 2015-re valódi humanitárius alapítvánnyá nőtte ki magát, amely ez idáig több mint 600000 menekült és rászoruló életébe hozott pozitív változást. A szervezet elsősorban olyan országok háborúk és krízishelyzetek sújtotta régióiból menekülni kényszerülő nőkön és gyermekeken igyekszik segíteni, mint például többek közt, Palesztina, Libanon, Szíria, Irak, Jordánia, Törökország, Egyiptom és Indonézia.

A TBHF, amelynek központja az UAE harmadik legnagyobb emírségében, Sardzsában található, és amelynek elnöke őfelsége Sardzsa uralkodójának felesége, őfelsége Jawaher bint Mohammed Al Qasimi sejk, a humanitárius nagyköveti kinevezéssel a Sultan bin Ahmed Al Qasimi sejk által az UAE-ben és a MENA régióban végzett kiemelkedő jótékonysági tevékenységet ismerte el.

A TBHF humanitárius nagyköveteként Sultan bin Ahmed Al Qasimi sejk hozzájárul a közösségi támogatás megszervezéséhez mind regionális, mind nemzetközi szinten, képviselve a szerte a világon hazájukból menekülni kényszerülő és rászoruló emberek érdekeit, továbbá támogatja a TBH Alapítványt szorosabb humanitárius partneri kapcsolatok kiépítésében az UAE-ben, az Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) országaiban és más régiókban.

A nagyköveti kinevezés tovább erősíti Sardzsa nemzetközi közösségbeli vezető szerepét a globális humanitárius kampányok szervezésében és támogatásában.

A TBHF fontos szerepet játszik ugyanakkor a helyi és regionális kormányzati szervezetekkel, nemzetközi humanitárius szervezetekkel és az Egyesült Nemzetek ügynökségeivel való együttműködés elmélyítésének elősegítése terén is. A TBHF és partnerei számos országban és területen tevékenykednek - nagyvárosokban és a világtól elzárt, távoli falucskákban egyaránt -, és programjaikat úgy alakítják ki, hogy a különféle konfliktusok sújtotta területeken az ott leginkább hasznos támogatással segíthessék a rászorulókat.

Támogassa Ön is a TBH Alapítványt, hogy minél több sürgős humanitárius segítségre szorulót juttathasson reményhez: látogasson el az Alapítvány adományokat fogadó internetes oldalára a következő címen: http://tbhf.ae/donate-bigheart/

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171029005045/en/

Kapcsolat:
National Network Communications (NNC)
Fadia Daouk, Mob: +971 52 617 2111

Forrás: Sharjah

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.