OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 24., kedd 14:54

Forma-1 és Gasztroangyal volt a hétvégi közönségkedvenc a közmédia csatornáin
    Budapest, 2017. október 24., kedd (OTS) - Az ünnepi hétvégén is sokan választották a közmédia csatornáit. Kiemelkedő nézettséget hozott a Forma-1, a Gasztroangyal, a futballmérkőzések és az ünnepi műsorok közvetítése is.

    A Forma-1 USA nagydíj 461 ezer nézőt ültetett az M4 Sport képernyői elé vasárnap este kilenc órától, amely 12,4%-os közönségaránynak felelt meg. A megújult Magyarország, szeretlek! című vetélkedő Hajdú-Bihar és Somogy megyei összecsapása 226 ezer nézőt érdekelt este fél nyolc után a Dunán.

Szombaton a Gasztroangyalt 312 nézték, ez 10,9%-os közönségarányt jelentett. Az M4 Sporton két kiemelt futballmérkőzés is volt szombaton. A negyed négy után kezdődő Ferencvárosi TC - Újpest FC összecsapást 252 ezer néző követte a képernyők előtt, ez 10,1%-os közönségarányt jelentett a nemzeti sportcsatornának. Az este hatkor kezdődő DVTK - Budapest Honvéd mérkőzésre pedig 223 ezren kapcsoltak. A MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém K&H férfi kézilabda liga fél kettőkor kezdődő szuperrangadóját 145 ezren nézték, ami 7,9%-os közönségarányt eredményezett.

Október 23-án, A szabadság napján a Terror Háza előtt rendezett ünnepi megemlékezés élő közvetítését délután három órától 191 ezren nézték a Duna csatornán. Azonban a miniszterelnök ünnepi beszédét délután fél négytől összesen 359 ezren követték nyomon az M1-en és a Dunán, mivel a két adó párhuzamos élőt sugárzott a helyszínről. Ez összességében így 10,5%-os közönségarányt eredményezett. A Kossuth téri zászlófelvonás pedig 188 ezer embert ültetett a képernyők elé, és ez az adat 13,5 %-os közönségarányt jelentett hétfőn reggel nyolc órakor az M1-nek.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.