OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. október 24., kedd 14:01

II. Albert monacói herceg kipróbálta a Teqball-t!
    Budapest, 2017. október 24., kedd (OTS) - A sportág nemzetközi szövetsége a FITEQ Luís Figoval és más nemzetközi futball sztárokkal újrajátszatta a 2016-os Portugália-Franciaország Európa-bajnokság döntőjét, ezúttal egy Teqball asztalon!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171024_005.jpg

Újabb világszenzáció a Teqball nemzetközi szövetségétől a FITEQ-től, ezúttal Monacóban. A Szövetség a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének Teqball visszavágóját rendezte meg. A portugál válogatottat Luís Figo és Simao Sabrosa páros képviselte, míg francia részről William Gallas és Christian Karembeu próbált revansot venni a tavalyi döntőbeli vereségért.
Az összecsapásra Monacóban, a Sportel Monaco (http://www.sportelmonaco.com) rendezvényen került sor, ahol a FITEQ a Teqball kupák és bajnokságok nemzetközi közvetítési jogainak eladásáról is tárgyalt. A rendezvényen több, mint 80 ország médiavállalkozása, marketingcége, sportszövetsége, produkciós cége vett részt.

"Sikerrel mutatkozott be a FITEQ a Sportel monacói rendezvényén. Alig pár éve még az asztal fejlesztésén dolgoztunk, ma pedig már ott tartunk, hogy médiaipari vállalkozások érdeklődnek a meccseink közvetítési jogaiért. Hisszük, hogy a Teqball jó úton halad a világhír felé. Ebben a meggyőződésünkben megerősített minket II. Albert, Monacó hercege is, aki játszott pár labdamenetet az asztalon!" - fejtette ki Gattyán György, a FITEQ alelnöke.

II. Albert Monaco hercege megtekintette a Teqball kültéri standját és a futballsztárokkal is játszott! A Nemzetközi Szövetség célja, hogy az asztalt és a sportágat is a világon mindenki számára elérhetővé tegye!

"Egyre több világsztár csatlakozik a Teqball családjához! Pár hete Neymar Jr., ma pedig Luís Figo mutatta meg tudását az asztalon. Mindez annak a stratégiának a része, hogy a Teqballt a nemzetközi köztudatba emeljük és ezt az új sportot közismertté, elérhetővé tegyük. Célunk, hogy az egész világon felgyorsuljanak a klubok és a bajnokságok alapításai." - jelentette ki Borsányi Gábor, a FITEQ elnöke.

A sport Európában és Latin-Amerikában egyre népszerűbbé válik, és a várakozások szerint 2019-ben az ázsiai és az észak-amerikai országokban is megindul a terjeszkedése.

"Dinamikusan fejlődő innovációról beszélhetünk a Teqball esetében! Néhány év alatt egy sporteszközt és ahhoz kapcsolódóan többféle sportágat is megalkottunk. Nemzetközi Szövetséggel és világsztár nagykövetekkel rendelkezünk. Hamarosan még több országban és még több nemzetközi futballsztár otthonában, rangos klubbok pályáin és öltözőiben is ott lesz Teqball asztal." - mondta Huszár Viktor, a FITEQ alelnöke.

A Teqballról:
A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára edzőeszközként szolgál. ?A Teqball a Docler Holding - egy luxemburgi székhelyű, valamint Budapesten, Los Angelesben és Amsterdamban is irodákkal rendelkező, informatikára és médiára szakosodott cégcsoport - része. A Teqball támogatói között számos világsztár megtalálható.
További információkért látogassa meg a www.teqball.com weboldalt illetve az esemény képeiért, videóiért a Teqball facebook oldalát. https://www.facebook.com/teqball/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.