OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 19., csütörtök 13:13

Krisán László nyílt levele a HVG-nek
    Budapest, 2017. október 19., csütörtök (OTS) -

    HVG Kiadó Zrt.
1037 Budapest Montevideo utca 14.
hvg.hu@hvg.hu

Szauer Péter vezérigazgató

Tisztelt Vezérigazgató Úr, Kedves Péter!

Őszinte érdeklődéssel olvastam a HVG legfrissebb példányában rólam és vállalkozásaimról megjelent írást.

Sajnálom, hogy a cikk megjelenése előtt saját credojuknak némileg ellentmondva a cikk alanyával, velem nem sikerült érdemben beszélniük, hiszen mindössze egy hétfő délelőtti email került felém megküldésre aznapi válaszadási határidővel, benne cikkük lényegi állításait nem érintő kérdésekkel és telefonos érdeklődésemre sem sikerült jobban kibontani a témát a cikket jegyző újságíró asszonnyal, miközben az előtte lévő hetekben komoly feltáró újságírói terepmunka folyt Etyeken a témában.

Biztosíthatom róla, rendelkezésre állt volna bárki a családi vállalkozásból, ha kérdésük lett volna, tehát nem elzárkózás volt az oka a válaszok hiányának.

Engedje meg, hogy idézzek a HVG honlapján talált gondolatokból:

"A HVG mára ismét azon kevés független magyar szerkesztőségek egyike, amelynek legfontosabb célja az olvasók kiszolgálása megbízható, objektív, színvonalas és tényszerű információkkal. A független média, amely minden korban a hiteles tájékoztatást szolgálja, ma megannyi kihívással és korláttal néz szembe Magyarországon. A HVG fennállása óta igyekszik rávilágítani a dolgok lényegére, és harcol az elmaradottság, a sötétség ellen. Új szlogenünk, a "Legyen világosság" is ennek szellemében született."

Tisztelt Vezérigazgató Úr,

Nekem is fontos, hogy a HVG megfelelhessen saját hitvallásának, amit úgy gondolom komolyan is vesznek és egyben igazodási pontnak tekintenek saját működésüket illetően, akkor viszont az illem azt kívánja, hogy a megtámadottnak is megadják a megszólalás lehetőségét.

Az igazság keresése és a pontos tájékoztatás közös érdekünk ezért engedje meg, hogy Önt és újságíró kollégáit egy nyílt beszélgetésre invitáljam a cikkben is szereplő családi vállalkozásban működő etyeki kis bormanufaktúrába és a panzióba.

A látogatás keretében lehetőséget kívánok biztosítani Önöknek a 2009. és 2010. évi pályázati anyagok teljes körű megismerésére, a cégek működésének bemutatására és a cégben tevékenykedők teljes körű bemutatkozására és egyben érdemi eszmecserére az uniós fejlesztési források felhasználásáról, a családi mikró- és kisvállalkozások mindennapjairól, és a vidék problémáiról.

Természetesen a pályázattal kapcsolatban álló kollégák is örömmel adnak majd tájékoztatást a teljes kép feltárása érdekében.

Őszintén bízva a HVG korrekt reakciójában, maradok tisztelettel,

Krisán László
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.