OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 18., szerda 10:05

Fiatal művészek koncertje a világhálón - élőben
    Budapest, 2017. október 18., szerda (OTS) - Kalafszky Adriána Fischer Annie-ösztöndíjas énekes és Orbán Kornélia szintén Fischer Annie-ösztöndíjas hárfaművész hangversenyét a Petőfi Irodalmi Múzeumból élőben követheti az érdeklődő a https://youtu.be/ileRi-VQU0g  linken, amely az előadást megelőző percektől működik.

    Dowland, Gareth Glyn, Zombola Péter, Dukay Barnabás, Merula és Arvo Pärt művei hangzanak el.
Közreműködik: Regős Júlia, Richter Dorottya, Szabó Zsolt - viola da gamba, Háry Péter - cselló.

Orbán Kornélia a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen 2012-ben szerezte kitüntetéses BA-diplomáját. Részt vett több nemzetközi kurzuson és önálló koncerteket adott.

Kalafszky Adriána a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oratórium- és dalének művész mesterképzési szakán, Nádor Magda osztályában kitüntetéses diplomát szerzett 2014-ben, majd sikeresen felvételizett a lipcsei Felix Mendelssohn-Bartholdy Főiskola régizenei tanszékére.

Bővebben: www.cafebudapest.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.