OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2017. október 17., kedd 11:09

Új ingatlankereső a piacon: elindult a Livlia.com
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OTS) - Október első hetében elindult a magyar fejlesztésű Livlia.com, egy innovatív hazai ingatlankereső szolgáltatás, korszerű online felülettel és egy merőben újszerű megközelítéssel.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171017_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171017livlia_002.jpg

Az ingatlanközvetítés és a kapcsolódó online adatbázisok, keresőoldalak hazai piaca telítettnek is nevezhető, de a korszerű digitális megoldások nem feltétlenül találhatók meg - a Livlia kihasználja a kor lehetőségeit, egy eddig itthon ebben a szegmensben még ismeretlen szintű felhasználói élményt és minőséget nyújtva.

Miben más a Livlia?

1. Jól néz ki

Ergonómikus, természetes, áttekinthető online felületek, magától értetődően kezelhető térképes kereső. A weboldal és a mobilalkalmazás tervezésnél elsődleges cél volt a kényelmes és hatékony használat. Így mind a tulajdonosi, mind a bérlői/vásárlói oldalról igazi öröm a hirdetésekkel foglalatoskodni.

2. Testreszabott

A Livlia algoritmusait a tipikus lakáskeresői élethelyzetekhez igazították, ezért a rendszer az optimális, legjobban passzoló ajánlatokat kínálja fel elsőként, nem egyszerűen csak ár, beosztás vagy lokáció alapján mérlegelve.

3. Minőségközpontú

A Livlia célja, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa az ingatlanüzletben érdekelteknek - ezért a hirdetések láthatósága azok minőségén alapszik: minél szebbek a fotóik és tartalmasabbak a leírásaik, minél magasabbra értékelést kapnak a felhasználók közösségétől, annál előkelőbb helyre rangsorolja azokat a rendszer.
A legjobb képekkel, legtartalmasabb leírásokkal rendelkeznek, és a felhasználók közössége által legmagasabbra értékeltek. Licitálással tehát nem lehet az élre törni: minőséget kell biztosítani a jó megjelenésért!

4. Innovatív funkciók

A Livlia a fent részletezett funkciók mellett olyan kényelmi megoldásokat honosít meg, mint a feltöltött képek automatikus feljavítása, illetve hirdetési szövegjavaslatok felajánlása. A rendszer releváns és pontos környéki adatokkal egészít ki minden hirdetést, azaz nem szükséges már felhasználóként bepötyögni, merre van posta, vagy kisbolt: az online térkép segítségével ezt magától megjeleníti a Livlia. Ezen túlmenően, lakáskeresőként, a meglévő térbeli kötöttségeinket (munkahely, családtagok otthona) is megadhatjuk, akkor ezeket is beszámítva fogunk javaslatokat kapni. A fejlesztés természetesen nem áll meg: még számos újdonság várható a közeljövőben is, és a cég számára mindig alapvető fontosságú lesz a korszerű megoldások adaptálása, az optimális felhasználói élményért.

Miért pont most indul a Livlia?

A Livlia mögött lelkes, tapasztalt és fiatal fejlesztői-vállalkozói kör áll, akik saját bőrükön is megtapasztalták már az ingatlankeresés nehézségeit. A célkitűzés az volt, hogy egy olyan ingatlankereső szolgáltatást építsenek, amellyel kevésbé stresszes az egész folyamat, ugyanakkor örömtelibb is, kevesebb benne a felesleges kanyar, zsákutca, csalódás.

A Livlia az alkotói szándéka szerint összehozza az embereket, bizalomra alapoz, így minden felhasználó úgy érezheti: "hazaértem! Ezt kerestem, az ingatlanüzletnek mindig is így kellett volna működnie."

A Livlia már az új média lehetőségeinek szellemisége szerint szerveződik, az információ őszinte megosztásának kultúrájára alapozódik, korszerű felhasználói élményt kíván nyújtani.

A Livlia a hirdetésminőségre alapozott megjelenésekkel, és a régiós szinten is újdonságnak számító, tanuló algoritmusokat futtató kurátori, ajánlói megoldásokkal különbözteti meg magát a piac eddigi szereplőitől - reményeik szerint ezek a technológiák automatikusan hozhatnak el egyfajta öntisztulást, transzparenciát, és etikusabb működési normákat a hazai ingatlanközvetítési szektorba, illetve az otthonkeresés folyamata is örömtelibbé válhat a felhasználóik számára.

Október 6-án nyílt meg a szabad regisztráció a weboldalon és a mobilalkalmazásban, ahol már a nyitás pillanatától mintegy 15 ezer előre feltöltött hirdetés várja az új színvonalú felhasználói élmény iránt érdeklődőket.

https://www.livlia.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.