OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 13., péntek 14:26

Túraautó-világbajnokság, női vízilabda és futball az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OTS) - Női vízilabda-mérkőzést, túraautó-világbajnokságot és NB I, illetve NB II-es hazai futballmérkőzéseket tűz műsorára ezen a hétvégén Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

    Szombaton a WTCC Túraautó-világbajnokság kínai kvalifikációjával 9.10-től kezdi meg hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport.

A futball rajongóit 15.30-tól várjuk a képernyők elé. Ekkor kezdődik az OTP Bank Liga: DVTK - Vasas FC mérkőzés a nemzeti sportcsatornán.

Az estéhez közeledve a vízilabdáé a főszerep. A Női Vízilabda OB: Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics - FTC mérkőzést 17.45-től láthatják a nézők, amelyet ismét futballközvetítés követ. Az OTP Bank Liga: Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC összecsapást 19.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport.

Vasárnap a WTCC Túraautó-világbajnokság 1. futamát 8.20-tól láthatják élőben a nézők. A 2. futam 10.30-kor kezdődik. A Merkantil Bank Liga: Gyimrót FC Győr - MTK Budapest mérkőzés közvetítése 15 órától kezdődik. Ezt követően román bajnoki labdarúgó mérkőzést láthatnak: az ACS Sepsi OSK Sepsiszentgyörgy csapata vívja meccsét az FC Astra Giurgiuval.

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.