OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 11., szerda 15:00

Hungarian Open Rubik-kocka verseny 2017.október 13-15.
    Budapest, 2017. október 11., szerda (OTS) - A hétvégén, a World Cube Association és az Artrade Kft. megrendezésében kerül sor, több mint 170 fő részvételével a nemzetközi Rubik-kocka versenyre.

    Időpont:
2017.október 13-15. (péntek-vasárnap)  

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center
1074 Budapest, Rákóczi út 90.

A résztvevők több versenyszámban vehetnek részt, így méreteiben a 2x2x2-től a 7x7x7-es kockáig, kirakási módban az eredeti Rubik-kockával egykezes, vakon, lábbal, legkevesebb mozdulat és több kocka vakon, változatosságában pedig különböző alakú és más-más típusú játékok kirakásában mérhetik össze tudásukat.

A verseny során az elért eredmények szerint kialakult rangsor alapján juthatnak be az elődöntőkbe és döntőkbe az indulók, ahol összesen 18 kategóriában fogunk magyar bajnokot avatni.

A hivatalos versenyszámok mellett megrendezésre kerül a népszerű mozaik kirakás is.

Bővebb tájékoztatásért kérjük keressék a szervezőket:
név: Perge Olivér (30/574-6574), Kovács János (30/986-9490)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.