OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 11., szerda 11:25

Informatikusokat és villamosmérnököket keres a cégek fele az október 11-én megnyílt Műegyetemi Állásbörzén.
    Budapest, 2017. október 11., szerda (OTS) - Több ezer hazai és külföldi állásajánlat közül válogathatnak a friss diplomások és a tapasztalt, felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalók az immár 45. alkalommal megrendezésre kerülő Műegyetemi Állásbörzén. A legnagyobb múltú hazai állásbörzére az ország minden részéből és külföldről is érkeznek kiállítók a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi, K. épületébe. A csaknem 150 cég 59 %-a szakmai gyakornoki programokra is keres jelentkezőket, 33 kiállító pedig szakképzettséget nem igénylő pozíciókat is meghirdetett.

    A börzén kiállító cégek több mint fele keres informatikusokat, villamosmérnököket és gépészmérnököket, de a mintegy 150 standon közgazdasági, jogi, pénzügyi, természettudományi, bölcsész és egyéb műszaki-, mechatronikai-, logisztikai-, közlekedési- és vegyészmérnöki pozíciót is kínálnak a kiállítók. A legtöbb állásajánlat már online is elérhető a www.allasborze.bme.hu oldalon.

A kétnapos Műegyetemi Állásbörzére ingyenes a belépés, a helyszínen több felkészítő program is várja az álláskeresőket, többek közt lesz ingyenes karrier coaching, próbainterjú, stílus- és önéletrajz tanácsadás valamint önismereti tréning is.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.