OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 9., hétfő 09:10

Magyarok a brazil válogatott öltözőjében! - Neymar Jr., a világ legdrágább játékosa is a magyar fejlesztésű Teqball asztalt használja az edzéshez!
    Budapest, 2017. október 9., hétfő (OTS) - Alig pár napja még a luxemburgi All Stars Gála miatt volt hangos a nemzetközi sajtó, hiszen egy magyar találmány egy asztalhoz állított kilenc sportlegendát. Carles Puyol, Robert Pirés, Simao Sabrosa, William Gallas, Ruud Gullit, Christian Karembeu, Roby Langers, valamint Ricardo és Nuno Gomes mérte össze tudását Teqballban.

        Néhány órája a világ másik pontján Neymar Jr. tette le a névjegyét a Teqball mellett. Az ötszörös világbajnok, olimpiai bajnok, többszörös Copa América illetve Konföderációs Kupa győztes nemzeti együttes játékosai a technikai tudásuk fejlesztéséhez a magyar innovációt, az egyedi fejlesztésű Teqball asztalt használják. A felvételeken jól látszik, hogy Neymar Jr.,  Coutinho, Dani Alves, Willian és a többi világsztár játékos igazán izgalmas bemelegítőt tart az asztal segítségével.

     Az brazil válogatott edzéséről készült videót a Teqball Facebook oldalán, az alábbi linken találja meg:

     https://www.facebook.com/TeqballHungary/videos/1563764217012947/

     A Teqball alapítói, tulajdonosai, a Nemzetközi Szövetség, a FITEQ vezetői óriási nemzetközi elismerésnek tartják, hogy számos világsztár után, a brazil válogatott is ezt az egyedi sporteszközt használja!

     "Igazán büszkék vagyunk arra, hogy bejutottunk a brazil válogatott öltözőjébe. Megtiszteltetés számunkra, hogy még a legnagyobb nemzetközi játékosok, köztük Neymar Jr. is a mi asztalunkon tökéletesíti futball tudását" - mondta Borsányi Gábor a Teqball társalapítója, a nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ elnöke.

A Teqball már számos nemzetközi labdarúgó klub arénájában megtalálható. Az új sport nemzetközi terjedése megállíthatatlan.

     "Olyan könnyedséggel, magabiztossággal teqballozik a brazil válogatott, mintha mindig is ezen az asztalon gyakoroltak volna, pedig csak pár hete van birtokukban a sporteszközünk. Külön öröm számunkra, hogy a világklasszisok közül többen, otthon is rendelkeznek ilyen asztallal." - jelentette ki Gattyán György, a Docler Holding alapítója-tulajdonosa, a Teqball társalapítója és a FITEQ alelnöke.

A Teqball alapítói további meglepetéseket is ígérnek még a közeljövőben.

     "Minden erőnkkel a sportág és a sporteszköz fejlesztésére, nemzetközi elterjesztésére összpontosítunk. Hamarosan további kontinenseken jelenünk meg, ami további világhírű játékosok magunk mellé állítását jelenti. Szerencsénk van, mert senkit sem kell győzködnünk. A brazil válogatott például saját maga döntött úgy, hogy a Teqballt az edzései részévé teszi" - mondta el Huszár Viktor, a Teqball társalapítója és vezérigazgatója.


A Teqballról:

A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára tréningeszközként szolgál. ?A Teqball a luxemburgi székhelyű, valamint Budapesten, Los Angelesben és Amsterdamban is irodákkal rendelkező, informatikára és médiára szakosodott cégcsoport, a Docler Holding része. A Teqball támogatói között számos világsztár megtalálható.

További információkért látogasson el a www.teqball.com weboldalra, illetve az esemény képeiért, videóiért a Teqball Facebook oldalát.
www.facebook.com/TeqballHungary

Kapcsolat:
Nemes Tamás
Kommunikációs és CSR vezető
Docler csoport - Magyarország
tel.: 06-30-573-9642
mail: nemes.tamas@doclerservices.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.