OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 6., péntek 16:47

Klasszikusokkal és magyar rajzfilmújdonsággal készül a közmédia ezen a hétvégén
    Budapest, 2017. október 6., péntek (OTS) - A magyar filmtörténet egy viszontagságos pillanatából kínál délutáni időtöltést a Duna csatorna szombat délután. A Szerelmi láz című magyar film a II. világháború alatt leforgatott és bemutatott magyar alkotás, Dajka Margit és Tímár József főszereplésével. Ifjabb Lázár János rendezését 15.40-től láthatják nézőink a Duna csatornán.

    
Délután öttől a Gasztroangyal Kakucs községbe látogat, hogy az egész ország megismerhesse a helyi specialitásokat.

A Duna World délutáni kínálatában megtalálhatjuk 14.50-től A hősies tenor - Pataky Kálmán című alkotást, 15.30-tól  pedig A nagyharsányi református templom című dokumentumfilmet láthatjuk. 19.25-től az Ízőrzők Liptódról jelentkeznek. A közmédia nézői megismerhetik Liptód jellegzetes disznótoros ételeit: a saurest, a káposztás gőzgombócot, a krumplis kolbászt és a hántolt árpával készülő véres hurkát, tészták közül pedig a tejfeles kelt rétest, a hólabdát és a füles fánkot.

Az M2 Gyerekcsatorna reggel hat órától,a Töf-töf elefánt magyar rajzfilmsorozat A puffogó vipera című részével várja nézőit. Rögtön utána, reklámoktól mentesen érkezik a Dörmögőék legújabb kalandjai. A régi klasszikus meséken túl a gyerekek találkozhatnak a legfrissebb alkotásokkal is: 14.50-től a Hoppi mesék című magyar animációs filmet láthatják nézőink.

Az M5 csatorna egész hétvégén várja a kultúrát kedvelő nézőinket. Reggel kilenctől a fiatalabb korosztályhoz szól az Ismerd meg játékos vetélkedő, majd utána tíz órától érkezik a Hétvégi belépő című kulturális magazinműsor.

Az M2 Gyerekcsatorna vasárnapra is tartogat meglepetéseket, 15.40-től a Grimm meséiből: Lumpenstikli című német filmet, 18.15-től a Tüskevár magyar klasszikust láthatják nézőink. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubja ezúttal vígjátékkal készül: este kilenctől a Street Dance - All Stars c. angolt filmet láthatják nézőink. 23.20-tól magyar kisjátékfilm érkezik az M2 Petőfi TV képernyőjére az Egyjátékos mód címmel.

MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.