OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 29., péntek 12:02

A Calvin Klein, Inc. bejelentette, hogy a több márkát forgalmazó lifestyle üzletet nyit Sanghajban és Düsseldorfban (1. rész)
    New York, 2017. szeptember 29., péntek (Business Wire/OTS) - A PVH Corp. [NYSE: PVH] 100%-os tulajdonát képező Calvin Klein, Inc., ma bejelentette, hogy új, több márkát forgalmazó CALVIN KLEIN lifestyle üzletet nyit Kínában, Sanghaj városában, valamint Németországban, Düsseldorfban. Mindkét üzlet egyfajta "zászlóshajó" lesz, és a márka kiskereskedelmi forgalmazásra tervezett legújabb termékeit fogja árusítani.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20170928005736/en/

A Raffles City bevásárlóközpontban megnyitásra kerülő több mint 550 négyzetméter alapterületű, kétemeletes sanghaji üzlet női és férfi CK Calvin Klein, CALVIN KLEIN JEANS, CALVIN KLEIN UNDERWEAR és CALVIN KLEIN PERFORMANCE ruhákat és kiegészítőket fog forgalmazni. A Königsallee Boulevard-on található új, háromszintes, több mint 325 négyzetméteres düsseldorfi üzlet kínálatában férfi és női Calvin Klein sportruházatot és kiegészítőket, CALVIN KLEIN JEANS, CALVIN KLEIN UNDERWEAR és CALVIN KLEIN SWIMWEAR kreációk szerepelnek.

Az ezekben a kiskereskedelmi üzletekben forgalmazásra kerülő, új tervezési koncepciót képviselő darabok a márka minimalista, modern stílusát friss színekkel és pazar anyagokkal ötvözik a minél tökéletesebb vásárlói élmény érdekében. A bejáratot díszítő vibráló kobaltkék függönyök és a geometriai mintázatú, sűrű szövésű, puha, rózsaszín szőnyegek a luxus érzetét adják, elegáns ellenpontjaként a szürke beton padlózatnak és falaknak. Az üzletekben Kvadrat/Raf Simons bútorszövetek/anyagok kerültek felhasználásra, és a vásárlók a Cassina által forgalmazott, Gerrit Thomas Rietveld készítette Utrecht székekben pihenhetnek meg. A különféle terek elkülönítésére a márka legújabb stílusú ruháit viselő modellek kivágott, mennyezetre felfüggesztett óriási sziluettjei szolgálnak, amelyek ugyanakkor az üzlet termékkínálatát is tükrözik.

Az üzlethelységekben alkalmazott digitális technológia révén a vásárlók lehetőséget kapnak arra, hogy aktív részesei legyenek egy személyre szabott vásárlási élménynek, és új, egyedi módokon kerüljenek kapcsolatba a termékekkel és a márkával. Interaktív videók és farmerméretezési útmutatót kínáló falak segítik a vásárlókat a márka jelenlegi kampánya által népszerűsített darabok közti válogatásban, és az így kiválasztott ruhákat azután felpróbálhatják az üzletben. A sanghaji vásárlóknak egy interaktív videóasztal áll rendelkezésére a márkatermékek részletes áttekintése céljára, ahol újságokat, magazinokat és a márkáról szóló online cikkeket olvashatnak, tájékozódhatnak a cég mérföldkőnek számító eseményeiről, divatbemutatókról és közelmúltbeli vagy aktuális eseményekről, valamint beléphetnek a márka hivatalos közösségi oldalaira is.

"Az új zászlóshajó üzleteink Sanghajban és Düsseldorfban a CALVIN KLEIN elkötelezettségét tükrözik a technológiai innováció, valamint aziránt, hogy intenzív vásárlói élményt nyújtson vevőinek, és kiemelkedő márkaértéket biztosítson a fogyasztók számára globális szinten is" - fejtette ki Steve Shiffman, a Calvin Klein, Inc. vezérigazgatója. "Arra törekszünk, hogy megnöveljük a CALVIN KLEIN globális lábnyomát, és célunk, hogy a kategóriájában a legjobb vásárlói élményt biztosítsuk a vásárlók számára kulcsfontosságú piacainkon és a bevásárlóközpontokban szerte a világon."

A Calvin Klein globális, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amely a merész, progresszív megoldásokat csábító, és gyakran minimalista esztétikai stílussal ötvözi. Célunk az, hogy vevőinket, közönségünket lázba hozzuk és inspiráljuk provokatív képvilágunkkal és az érzékeket felébresztő, meghökkentő ruháinkkal.

Az 1968-ban Calvin Klein és üzleti partnere, Barry Schwartz által lefektetett alapokra építve a cég letisztult, innovatív stílusának köszönhetően mára az amerikai divat egyik neves vezetőjévé vált. A több mint 110 országban forgalmazott Calvin Klein márkatermékekből származó globális értékesítési árbevétel 2016-ban meghaladta a 8 milliárd USA dollárt. A CALVIN KLEIN több mint 10000 értékesítési partnert foglalkoztat világszerte. 2003-ban a vállalatot felvásárolta a PVH Corp.

A PVH Corp. 135 éves működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált.
Cégünk több mint 35000 értékesítési partnere több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű árbevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, mint a CALVINKLEIN, a TOMMYHILFIGER, a VanHeusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's, az Olga és a True&Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk. (folyt.)



2017. szeptember 29., péntek 12:02

A Calvin Klein, Inc. bejelentette, hogy a több márkát forgalmazó lifestyle üzletet nyit Sanghajban és Düsseldorfban (2. rész)
    New York, 2017. szeptember 29., péntek (Business Wire/OTS) -

    
* A Speedo márka a Speedo International, Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

SZÖVEG: CALVIN KLEIN
FÉNYKÉPEK - SHANGHAI: © 2017 Andy Shen
FÉNYKÉPEK - DÜSSELDORF: © 2017 Huy Nguyen

KÖZÖSSÉGI OLDALAK: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein
snapchat: calvinklein

A márka felhasználóneve a közösségi médiákban: @calvinklein

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170928005736/en/

Kapcsolat:
Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
vagy
Amanda Pe?a, 212-292-9223
Director, Corporate Communications
amandapena@ck.com

Forrás: Calvin Klein, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.