OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. szeptember 25., hétfő 13:38

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Sikeres rendezés és tisztes helytállás a kaposvári pontyfogó világbajnokságon
    Kaposvár, 2017. szeptember 25., hétfő (OTS) - A kaposvári Városi Sportcsarnok épületében szombat este megtartott ünnepélyes eredményhirdetéssel befejeződött a 26 ország részvételével megtartott XIX. Pontyfogó Világbajnokság, ahol a kiélezett versenyben végül a Papp József szövetségi kapitány és Tóth Zoltán másodkapitány által vezetett, Gerencsér Gábor, Banka Pál, Roskó Péter, Gazdag Zoltán, Honyák Gábor, Végh Róbert, Halász Attila, Győri Mihály összetételű magyar válogatott a 8., párosban Halász Attila és Győri Mihály a 12. helyen végzett. Csapatban világbajnok Ukrajna, ezüstérmes Románia, bronzérmes Franciaország; párosban pedig a román győzelem, ukrán ezüst és lettországi bronz a 72 órás verseny végeredménye. A legnagyobb pontyot egy szlovén páros fogta, e hal 18.130 grammot nyomott a mérlegen.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170925_001.jpg

Szűk egy hónappal a közönségsikert is hozó szolnoki női világbajnokság után Kaposvár, a Deseda is bizonyította, hogy nem véletlenül esett ide a választás. A somogyi megyeszékhelyen ismét bebizonyosodott a horgászat népszerűsége és a szabadidős, rekreációs sporthorgászat bázisára építkező, hivatalosan is sportnak elismert versenyhorgászat eredményessége, horgászturisztikai jelentősége is. Jó volt látni, hogy mennyi néző szurkolt a helyszínen a nemzeti csapatnak, továbbá ismét tudósított innen a közszolgálati televízió is.

Sokan fogtak össze annak érdekében, hogy a világbajnokság gördülékeny, sikeres legyen. A MOHOSZ ezúttal is köszönetet mond a szervezőbizottság tagjainak, a versenybíróknak és segítőknek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a Földművelésügyi Minisztériumnak, kiemelten Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának, továbbá a "Magyar Csapat" szövetségi sporttámogatási rendszer partner cégeinek, valamint a jeles esemény helyi támogatóinak, akik biztosították a verseny nyugalmát, sikeres szakmai lebonyolítását és a színvonalas megrendezéshez elengedhetetlenül szükséges stabil pénzügyi hátteret.
Folytatás hazai rendezésű világversenyen a jövő év júniusában, a Szegeden megrendezendő Klubcsapat Világbajnokságon!


     MOHOSZ Elnöksége

Kaposvár, 2017. szeptember 23.

MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.