OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 25., hétfő 10:40

Új Innovatív gyógyszer fejlesztések indulnak a Meditop Kft.-nél
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OTS) - A Meditop Gyógyszeripari Kft. 450,40  millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el a Széchenyi 2020 program keretein belül. A támogatás összegéből új gyógyszerek kutatása és fejlesztése valósul meg.

    A projekt eredményeként új gyógyszerek kerülnek törzskönyvezésre, amelyek nagy mértékben növelik a cég versenyképességét mind a hazai, mind a nemzetközi piacon.
Az új készítmények gyógyszer technológiai fejlesztése a Meditop Gyógyszeripari Kft pilisborosjenői telephelyén történik. A projekt 2017. szeptember 14.-én indult és két évvel később 2019.09.13.-ig valósul meg.
A beruházásnak köszönhetően a vállalat 5 fő magasan képzett új kutató számára teremt munkahelyet.
A projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1.-15-2016-00057

További információ:
     Dr. Szilágyi Attila
     Marketing igazgató
     Meditop Gyógyszeripari Kft.
     Telefon: (+36) 26 336 400
     attila.szilagyi@meditop.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.