OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 19., kedd 15:30

Az Egis gyógyszerkészítmény-gyártó duális szakképzést indít Körmenden
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OTS) - Az Egis Gyógyszergyár több mint 100 éve fejleszt és gyárt világszínvonalú hatóanyagokat és készítményeket Magyarországon, termékeinek 80%-át a világ 57 országába exportálja és a vállalat jövőbeni sikereit is elsősorban a hazai értékteremtésre alapozza. A világszínvonalú készítménygyártáshoz szükséges képzett vas megyei munkaerő folyamatos biztosítása érdekében az Egis körmendi gyáregysége gyógyszerkészítmény-gyártó duális szakképzést indít a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Rázsó Imre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájával együttműködve. Az elméleti oktatás mellett a diákok gyakorlati képzéséhez is hozzájárul az Egis egy közel 20 millió forint értékű, a legmodernebb technológiával felszerelt laboratórium létrehozásával, melyet szeptember 19-én adtak át a Rázsó szakképző intézmény területén.

    A gyógyszerkészítmény-gyártó képzés 12 tanuló részvételével indult idén szeptemberben a hároméves szakképzést követő kétéves, érettségire felkészítő rendszerben. Az elméleti és szakmai ismereteket az Egis körmendi gyáregységének 16 kiemelt munkatársa oktatja, a külső gyakorlati képzőhelyet is a vállalat körmendi gyáregysége biztosítja. A diákok így már a szakképzés ideje alatt megszerzik azokat az elméleti ismereteket és szakmai tapasztalatokat, amelyek nélkülözhetetlenek a világszínvonalú teljesítményt nyújtó és ennek megfelelő elvárásokat megfogalmazó hazai gyógyszeriparban való elhelyezkedéshez.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.