OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 14., csütörtök 09:15

A Yanfeng Automotive Interiors felületi érzékenységet hoz a jövő járműveinek belsejébe
    Frankfurt, Németország, 2017. szeptember 14., csütörtök (APA/OTS) - Több funkcionalitás, benyomás és formatervezési szabadság a járműbelsőkben - A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), az autóbelső-gyártás globális vezetője úttörő szerepet tölt be a járműbelsőkhöz használt anyagok kifejlesztésében. A vállalat az activeSkin koncepcióval az intuitív vezérlések járműbelsőbe történő integrálását mutatja be az IAA kiállításon. Ez az új fejlesztési koncepció elhomályosítja a digitális és analóg világok közötti határokat, emellett az adatok puha felületen történő kijelzését is lehetővé teszi. A jármű belső terében lévő funkcionális és dekoratív felületek a jövőben egyre inkább összeolvadnak.

    - A jövő felületi generációja intelligensebb, mint valaha. Egyszerűen csak végighúzzuk a kezünket a szövetborítású felületen az autóban, és egy interaktív felület vagy dinamikus, szórt díszvilágítás jelenik meg. A felületek interakcióba lépnek velünk - mondta Han Hendriks, Chief Technology Officer, YFAI. - Ez egy lenyűgöző technológia.

A YFAI activeSkin maximalizálja a formatervezés szabadságát
Az activeSkin segítségével a járműbelsők formatervezési szabadságának új szintjei valósíthatók meg. Ezzel az új fejlesztéssel a régi "forma követi a funkciót" elv teljesen átfogalmazódik. A jövőben a járműbelsők egyre inkább a következő élettér hangulatát fogják sugallni, mert olyan felületekkel rendelkeznek, amelyek nemcsak dekoratívak és komfortérzést nyújtanak, hanem teljes mértékben interaktívak is.

- Igény szerint kínálunk funkcionalitást, ami csak akkor látható, amikor arra szükség van. Ezáltal lehetőségünk van a funkciók belső felületekbe történő személyre szabásához - fejtette ki Hendriks. Az activeSkin technológia interakciós formatervezési szabadságot tesz lehetővé. Meggyőző a képalkotás és az adatátvitel megvalósításának minősége és eleganciája.

- Az activeSkin segítségével 3D hatás érhető el meglepő mélységérzetet biztosítva - magyarázta Hendriks.

A megosztott mobilitás és az autonóm vezetés irányába mutató tendencia ösztönzi a fejlesztési folyamatot
Ez az új technológia különösen érdekes a megosztott mobilitású üzleti modelleknél történő használat során. A személyes alkalmazások, online profilok vagy személyes eszközök digitális tartalma a járműbe lépéskor azonnal szinkronizálódik. Az alkalmazások, képek vagy fényhatások állnak rendelkezésre a gépjárművezető számára - tulajdonképpen minden, ami támogatja az életmódot és a személyes igényeket, illetve ami tökéletes járműbelső élményt nyújt. Az activeSkin segítségével a YFAI a belteret a következő élettérré varázsolja. Még a 3. és 4.szintű autonóm járműveknél is számos lehetőség áll rendelkezésre.

Ami a közelmúltban csak jövőkép volt, az 2022-re mobil valóságunk részévé válhat.

Látogasson el IAA mikrooldalunkra, vagy kövessen bennünket online:
http://www.yfai.com/the-next-living-space
YFAI Facebook: https://www.facebook.com/YFautointeriors
#ExperienceInMotion #NextLivingSpace

További információk igénye esetén készséggel segítünk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
D-41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
Internet: www.YFAI.com

A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:
A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsők terén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 20 országban körülbelül 110 gyártóhellyel, illetve műszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 33 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjárműbelső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng és az Adient vegyesvállalata. A Yanfeng Kína egyik legnagyobb gépjármű beszállítója, míg az Adientglobális piacvezető a gépjárműülések terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.