OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 13., szerda 15:30

A Yanfeng Automotive Interiors a legjelentősebb innovatív vállalatokkal együttműködve dolgozik a Következő Élettér kialakításán (1. rész)
    Frankfurt, Németország, 2017. szeptember 13., szerda (APA/OTS) - A diszruptív trendek, így például az elektromos járművek, az autonóm vezetés, a mobilitási szolgáltatások és az új, technológiai mobilitással foglalkozó OEM-ek gyors változásokat idéznek elő az autóiparban. Hogy ezekkel lépést tartson, a Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), a világ vezető autóbelső-gyártó vállalata termék- és technológiai portfóliójának jövőbe tekintő, teljes körű átalakítása elé néz, amelynek során együttműködéseket alakít ki a legfontosabb innovatív vállalatokkal.

    A vezető autóbelső-gyártó YFAI piaci helyzetének további javítása érdekében, valamint azért, hogy lépést tartson az autóipar gyors fejlődésével, termék- és technológiai portfóliójának jövőbe tekintő, teljes körű átalakítását hajtja végre. Ez az átalakítás a YFAI legfontosabb termékei, kapcsolódó termékei, innovatív termékei és technológiái, valamint az autóbelső integrációja köré épül.

- Úgy gondoljuk, hogy az autóiparon belül és kívül tevékenykedő, innovatív vállalatokkal való stratégiai együttműködések létrehozásával könnyebben nézhetünk szembe a gyorsan változó trendekkel, és elérhetjük, hogy az autóbelsők integrációjának fejlesztését egy helyről irányíthassuk - mondta Han Hendriks, Chief Technology Officer, YFAI. A vállalat a közelmúltban új megegyezéseket írt alá néhány, a fa- és alumínium-feldolgozás terén működő innovatív vállalattal.

A Lenderink Technologies-ról:
A Yanfeng Automotive Interiors együttműködik a köztiszteletben álló Lenderink Technologies vállalattal, amely faborításokat és megoldásokat gyárt, és amelynek székhelye a Michigan állambeli Grand Rapidsben található. A megállapodás célja a valódi fából készült belső felületek és az ezekhez kapcsolódó technológiák terén történő együttműködés. A több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező Lenderink Technologies a valódi faborítások és a hozzájuk kapcsolódó gyártási technológiák beszállítója - olyan vállalat, amely támogatja a sokféleséget és a fenntarthatóságot.

Az új együttműködéssel mindkét fél követi a fenntartható, luxust sugalló, valódi fafelületek iránti egyre növekvő fogyasztói igény kielégítésére irányuló piaci trendet. A két vállalat teljes körű, fenntartható folyamatokat, és valódi fát használó megoldásokat kínál majd az autógyártóknak.

- A Lenderink Technologies a fa felületek gyártása terén az iparág vezető vállalata. A fogyasztók egyre inkább autentikus anyagokat szeretnének látni az autóbelsőkben - mondta Johannes Roters, CEO, Yanfeng Automotive Interiors. - A két vállalat egyesített szakértelme és beszállítói hálózata a technológiának a járműbelsőkben történő felhasználása terén, a világon sehol nem található, fantasztikus ár-érték arányt biztosít ügyfeleinknek.

- Örömmel dolgozunk együtt a Yanfeng Automotive Interiors-szal a jelenlegi és jövőbeli autóbelsőkről alkotott elképzeléseik megvalósításán - mondta Tom Lenderink, CEO, Lenderink Technologies Inc.

A Gabrijel Aluminiumról:
A YFAI aláírt egy stratégiai együttműködési megállapodást a Gabrijel Aluminiummal, a technikai alumíniumkomponensek globális gyártójával is, amelynek székhelye a szlovéniai Grosupljében található. Ez az együttműködési megállapodás az alumíniumból készült belső felületek és a hozzájuk kapcsolódó technológiák terén történő autóipari együttműködés köré épül. Az új együttműködéssel mindkét vállalat követi a valódi alumíniumból készült, dekoratív és funkcionális felületek iránti egyre növekvő fogyasztói igény kielégítésére irányuló piaci trendet.

- A kiváló minőségű esztétikai és alumínium termékek beszállítójaként a több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező Gabrijel Aluminium a lehető legjobb partner ezen a téren - mondta Johannes Roters, CEO, Yanfeng Automotive Interiors. - A két vállalat egyesített szakértelme és beszállítói hálózata páratlan ár-érték arányt és kivitelezési minőséget biztosít bármely régióban élő ügyfeleinknek.

- Kiváló minőségű alumíniumtermékek széles skáláját, többek között az ügyfeleink által igényelt technikai és dekoratív komponensek nagy választékát kínáljuk. A Yanfeng Automotive Interiors integrációhoz kapcsolódó szakértelme, és a két vállalat tapasztalatai és innovatív megközelítése révén a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek, az ötlet megjelenésétől egészen a minőségi termék leszállításáig - mondta Andrej Gabrijel, CEO, Gabrijel Aluminium.

Mindkét vállalat örömmel várja, hogy új, látványos alumínium autóbelső-megoldásokat kínálhasson ügyfeleinek.

Látogasson el IAA mikrooldalunkra, vagy kövessen bennünket online:
http://www.yfai.com/the-next-living-space
YFAI Web: http://www.yfai.com/

YFAI Facebook: https://www.facebook.com/YFautointeriors
#ExperienceInMotion #NextLivingSpace

További információk igénye esetén készséggel segítünk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
(folyt.)



2017. szeptember 13., szerda 15:30

A Yanfeng Automotive Interiors a legjelentősebb innovatív vállalatokkal együttműködve dolgozik a Következő Élettér kialakításán (2. rész)
    Frankfurt, Németország, 2017. szeptember 13., szerda (APA/OTS) -

    A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:
A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsők terén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 20 országban körülbelül 110 gyártóhellyel, illetve műszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 33 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjárműbelső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng és az Adient vegyesvállalata. A Yanfeng Kína egyik legnagyobb gépjármű beszállítója, míg az Adientglobális piacvezető a gépjárműülések terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.