OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 13., szerda 11:30

A 2017-es IAA Nemzetközi Autókiállításon a Yanfeng Automotive Interiors XiM18 autóbelsője Európában is bemutatkozik (1. rész)
    Frankfurt, Németország, 2017. szeptember 13., szerda (APA/OTS) - Az XiM18, a YFAI új koncepciója új módon definiálja a Következő életteret - . Az autóbelső-megoldások terén globális piacvezető, a Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) ma mutatta be eXperience in Motion (XiM18) koncepcióautóját az IAA Nemzetközi Autókiállításon. Az Európában első alkalommal látható XiM18 bemutatja, hogy milyen élményt nyújthat egy autóbelső, ha már nem kell a járművet vezetni. Az autóbelsőt négy különböző üzemmódra tervezték: ezek a Vezetés, a Család, a Megbeszélés és a Pihenés. Ezek segítségével a járművet több ember is használhatja, számos különféle módon. Az új koncepcióval a vállalat az elektromos és önvezető autók új generációját támogatja.

    - A jövőben, amikor az elrejthető kormány teljesen szokványosnak számít majd (mivel a sofőrnek nem kell vezetnie a járművet), az autó lesz a sofőr és az utasok következő élettere - mondta Han Hendriks, Chief Technology Officer, YFAI. - Az XiM18 példát ad arra, hogy hogyan definiáljuk újra az autóban való pihenés, munka és szórakozás jelenlegi, és a következő évtizedekben várható módjait.

Az XiM18 újradefiniálja a belső terek elosztását
Az XiM18 koncepció a különféle autóvezetési helyzeteknek megfelelően négy különböző belső elrendezés használatát teszi lehetővé. Ezek a normál vezetési mód, és a jövőbe tekintő családi mód, a praktikus megbeszélési mód, valamint a kikapcsolódást segítő pihenési mód, amelyeket az autonóm vezetés során felmerülő vezetési helyzetek inspiráltak. Az XiM18 példát ad arra, hogy a jövő autóbelsőiben nagyobb hangsúlyt kapnak majd a rugalmas és intelligens padlókonzol- és ajtópanel-megoldások.

Az autonóm vezetésre adott válaszként a jövő autóbelsőinek legfontosabb eleme az újszerűen tervezett és kialakított belső tér, az ülések módosított elrendezésével. Az XiM18 egy olyan koncepció, ahol a teljes belső felület minden utassal egyéni interakcióba léphet.

A vezetési mód az autóbelső hagyományos elrendezése, ahol minden ülés előrefelé néz. A hagyományos elrendezést azonban számos új kényelmi és biztonsági funkció egészíti ki: ilyenek a láthatatlan A-oszlop, az új generációs, gesztusokkal irányítható HVAC keskeny légnyílások, valamint az okos klíma, a vékony mennyezeti konzolok, a mozgatható padlókonzolok, a kényelmes tárolás puha záródású redőnyajtókkal és ujjlenyomat azonosítású zár-technológiával, valamint a fűtött ajtópanelhez kapcsolódó könyöklő-megoldások.

A családi mód összehozza az embereket: megkönnyíti a kapcsolatteremtést és a kommunikációt. Ebben az üzemmódban az első ülések háttámlája befelé fordul, a hátsó padlókonzol pedig előrecsúszik, így a hátsó ülések középre kerülnek. A YFAI tervezői számos családbarát funkcióval is ellátták az autóbelsőt: található benne például egy origamiasztal, egy irányítópanellel rendelkező tálcás tároló az utasok számára, új háttér- és funkcionális világítás, és rengeteg, a játékot és a pihenést szolgáló elem, mint például az Interaktív mennyezeti kijelzőpanel. A családi mód és más elrendezések esetén Keskeny mennyezeti légnyílások teszik még kényelmesebbé az utazást.

Megbeszélési módban az autóbelső a munkahely részévé válik - a vezetőülés a jármű hátsó részére csúszik, a navigátorülés 180 fokkal elfordul, így az utasok egymással szemben ülhetnek. A hátsó ülések ilyenkor összecsukódnak. Az autóbelső adaptív elemei segítik a jármű munkahelyként való használatát: ilyenek a rugalmasan használható padlókonzolok, a személyi elektronikai megoldások, valamint a kényelmes munkaasztal-megoldások.

A pihenési mód átmeneti környezetet teremt, amely segíti az átállást a munka és a társasági élet között. Az első ülések a leghátsó pozícióba kerülnek, hogy az utasok akár dolgozhassanak, akár pihenhessenek, amíg a jármű önmagát vezeti. Mivel a YFAI az anyagok és a felületi újítások szakértője, a műszerfalak és az ajtópanelek jól láthatóan kiaknázzák a technológiai fejlesztéseket. Ilyenek például a bőr közvetlen habpárnázása, vagy a CHyM Eco-Lite technológia, amely nemcsak az ajtópanelekbe van beépítve, hanem most először a műszerfal gyártásakor is felhasználásra került. A pihenési mód elrendezését segítő hatékony alkalmazások közül az egyik legfontosabb a YFAI egyedi, két részre osztott padlókonzolja - egy első és egy hátsó padlókonzol, amelyek összeilleszthetők, tökéletesen integrált kijelzőkkel és irányító funkciókkal. (folyt.)



2017. szeptember 13., szerda 11:30

A 2017-es IAA Nemzetközi Autókiállításon a Yanfeng Automotive Interiors XiM18 autóbelsője Európában is bemutatkozik (2. rész)
    Frankfurt, Németország, 2017. szeptember 13., szerda (APA/OTS) -

    A YFAI okos belső felületeit az autó használatakor felmerülő technológiai és információs igények inspirálták.

- A belső felületek megjelenése és hangulata mindig nagyszerű volt. Mi azonban egyre több olyan funkciót építünk be, amelyek kényelmesebbé teszik az utazást - tette hozzá Hendriks. - Ilyenek például a tökéletesen integrált irányítási információk és területek, háttér- és munkafények, fűtött felületek, és még sok más funkció. Amikor ezek éppen nem működnek, okos belső felületeink beleolvadnak a padlókonzolok, műszerfalak és ajtópanelek elegáns felszínébe. Ez már a jövő szele, és a mi koncepcióink segítségével az autógyártók felkészülten várhatják a jövőt!

Látogasson el IAA mikro oldalunkra, vagy kövessen bennünket online:
http://www.yfai.com/the-next-living-space
YFAI Web: http://www.yfai.com/

YFAI Facebook: https://www.facebook.com/YFautointeriors
#ExperienceInMotion #NextLivingSpace

További információk igénye esetén készséggel segítünk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
D-41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
Internet: www.YFAI.com

A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:
A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsők terén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 20 országban körülbelül 110 gyártóhellyel, illetve műszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 33 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjárműbelső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng és az Adient vegyesvállalata. A Yanfeng Kína egyik legnagyobb gépjármű beszállítója, míg az Adientglobális piacvezető a gépjárműülések terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.