OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 8., péntek 15:58

Kosárlabda Eb, DTM, kézilabda és futball az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. szeptember 8., péntek (OTS) - Igazi sportcsemegét kínál az M4 Sport a nézőknek erre a hétvégére. A Férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntői mellett az autóversenyek, a kézilabda és a hazai futball kedvelői számára is izgalmas mérkőzéseket ajánl a nemzeti sportcsatorna.

    
Szombaton délelőtt 11.20-tól a Szlovénia - Ukrajna férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntőjével kezdi meg a hétvégi élő közvetítések sorát az M4 Sport. 14.45-től a DTM Nürburgring autóverseny-sorozat 1. futamát láthatják a nemzeti sporttelevízió nézői a világ egyik legismertebb versenypályájáról.

A K&H férfi kézilabda liga: Telekom Veszprém - Csurgói KK mérkőzés élő közvetítésére 16 órától kerül sor. 17.35-től a futballé a főszerep és az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC - Vasas FC mérkőzés kerül képernyőre. 20.10-től szintén az OTP Bank Liga keretein belül az Újpest FC és a Puskás Akadémia FC mérkőzését láthatják a nézők.

Vasárnap 11.30-tól a Lettország - Montenegró férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntőt közvetíti a csatorna. Hazánk csapatának pedig 13.30-tól szurkolhatnak a nézők a Szerbia elleni nyolcaddöntőben.

16.45-től a Merkantil Bank Liga: MTK Budapest - Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzés kerül képernyőre, majd 20.15-től a Horvátország - Oroszország férfi kosárlabda Eb nyolcaddöntőjével zárja a hétvégi élő közvetítések sorát az M4 Sport.

További extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------
       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.