OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 7., csütörtök 13:40

"Nagy balhé lesz" - kifakad a FŐGÁZ ügyfélszolgálatosa.
    Budapest, 2017. szeptember 7., csütörtök (OTS) - https://www.youtube.com/watch?v=hS1qDWF5YM0 - A budapesti építkezések leállását is okozhatja, ha a FŐGÁZ nem tudja jóváhagyni a kiviteli tervdokumentációkat a jogszabályban meghatározott határidőre. A FŐGÁZ ügyfélszolgálat szerint "nagy balhé lesz", mert az őszi kazáncserékhez nincs elég kapacitásuk.

    
Az NKM Nemzeti Közmű Zrt. írásban jelezte szerkesztőségünknek, hogy az elhangzottak nem tükrözik a Nemzeti Közmű hivatalos álláspontját.
Nekünk nem tisztünk igazságot tenni, mindössze hírt adunk az elhangzottakról, bízva abban, hogy ennek hatására az illetékesek figyelmét felhívjuk az eljárás által okozott problémára és ennek veszélyeire.

Egyértelműen nemzetgazdasági érdek, hogy az építőipari beruházások határidőre elkészüljenek és ezért örülünk, ha intézkedéseket tesznek a hatékonyabb ügymenet biztosítására.

Szilágyi László
kiadóvezető
06 (20) 557-6871
Víz-, gáz-, fűtéstechnika szaklap
info@vgf.hu

Kapcsolódó cikkünk a honlapunkon:
https://www.vgfszaklap.hu/hirek/4551-leallhatnak-az-epitkezesek-a-fovarosban
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.