OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 7., csütörtök 09:30

XI. Soproni Pénzügyi Napok konferencia
    Budapest, 2017. szeptember 7., csütörtök (OTS) - A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 11. alkalommal rendezi meg pénzügyi, adózási és számviteli konferenciáját Sopronban 2017. szeptember 21-22-én "Információs aszimmetria a pénzügyekben, a számvitelben és a tanácsadásban" címmel.

    A konferencia előadója lesz többek között Parragh Bianka, a Monetáris Tanács tagja, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke és Darák Péter, a Kúria elnöke.
A konferencia első napján tudományos szekció is várja az érdeklődőket, illetve mindkét napon az előadásokat követően a szakma jeles képviselői pódiumbeszélgetést tartanak.

Konferenciánk kreditpontos képzésnek minősül okleveles könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és mérlegképes könyvelők számára!

Információk és részletes tájékoztató:
http://spek.hu/index.php?page=konferencia_2017_XI_soproni_penzugyi_napok
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.