OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 5., kedd 12:26

Ács Sándorné közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 5., kedd (OTS) - Az LMP továbbra is Orbán hatalomban tartásában érdekelt

    Ezt mutatja, hogy a párt társelnöke, Szél Bernadett immár miniszterelnök-jelöltként vitára hívta Botka Lászlót is. Eközben az LMP hallani sem akar arról, hogy a demokratikus ellenzék közös egyéni jelölteket és közös listát állítson.

Orbán Viktor leváltásához nem megosztottság kell, hanem együttműködés. Egy miniszterelnök-jelölt, közös lista, közös egyéni jelöltek. Ennek megteremtéséről kell beszélni, nem álvitákat gerjeszteni. Botka László Orbán Viktor egyetlen esélyes kihívója. Ezért hirdette meg programját, mely a közjavak igazságos és arányos elosztására épülő, értékteremtő, szolidáris és fenntartható társadalom programja. E program sikerre viteléhez csatlakoztam nemrég magam is.

Botka László nem kis pártok parlamentbe kerülésében, hanem Orbán Viktor legyőzésében érdekelt, mert ez az ország érdeke.

Ács Sándorné
a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.