OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 4., hétfő 16:45

Hétfőn kezdődik a Holnap Tali új évada
    Budapest, 2017. szeptember 4., hétfő (OTS) - A Petőfi Gimi 11. osztályának legújabb kalandjait már a Petőfi Live-on láthatják a nézők.

    Negyedik évadával folytatódik a közmédia fiataloknak szóló websorozata. A Holnap Tali új részei szeptember 4-től minden hétköznap 18 órakor kerülnek fel a www.holnaptali.hu-ra, de a Petőfi Live (www.petofilive.hu ) weboldalról is egyetlen kattintással elérhetőek lesznek.

A megújult weboldalon még több érdekesség szerepel a sorozatról és a szereplőkről, valamint a korábbi epizódokat is vissza lehet nézni. Ezen kívül extra videókat és fotókat is elérhetnek a látogatók. Az oldal egyik legérdekesebb része az #ismerj meg minket! fül, ahol a sorozat szereplői saját szavaikkal mutatkoznak be.

A Holnap Tali című ifjúsági sorozat 2016-ban indult. Egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimnáziumban játszódik. A sorozat középpontjában a 11. osztály diákjai állnak: Lara, Bori, Soma, Míra, Csabi és Miki. Az első két évadban találkozhattunk Gergővel is, aki rövid pihenő után az új évadban ismét visszatér. Az izgalmakban, szerelemben és érzelmekben bővelkedő sorozat rendszeresen foglalkozik a mai tinik problémáival is.

A negyedik évad premierje alkalmából szeptember 4-én este 21.30-tól az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában a Holnap Tali producere, Kirády Attila és supervising producere, Gábor Endre lesz a vendég, akik mesélnek az új részekről, a forgatásokról, valamint a készülő Holnap Tali musicalről is.

A Holnap Tali további online felületei:
Honlap: www.holnaptali.hu
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/holnaptali/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/holnap_tali/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYJYhtN5sApYshb3vqf625Q

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.