OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 25. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 4., hétfő 13:18

Kimagasló nézettség a közmédia első őszi hétvégéjén
    Budapest, 2017. szeptember 4., hétfő (OTS) - Kiemelkedő nézettséget hozott a hétvége a közmédia csatornáinak. Népszerű volt a Magyarország-Portugália labdarúgó világbajnoki selejtező, a Forma-1 futam, illetve a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő is.

        A Magyarország - Portugália labdarúgó világbajnoki selejtezőt vasárnap este fél kilenc után 825 ezer néző követte figyelemmel, amely 21,5%-os közönségaránynak felelt meg és ezzel piacvezetővé tette az M4 Sportot. Ezen kívül sokan követték a Forma-1 futamát, amely vasárnap délután kettőtől 626 ezer embert ültetett a nemzeti sportcsatorna képernyője elé, 23%-os közönségarányt eredményezve.
     A fentieken kívül népszerű volt még a megújult Magyarország, szeretlek! című vetélkedő műsor is, amelyet vasárnap este 359 ezren láttak a Dunán, 8,1% közönségarány mellett.

     MTVA Sajtóosztály

---------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.