OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 1., péntek 15:35

Magyar válogatott selejtező, Judo Vb, F-1, kézilabda és kosárlabda az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. szeptember 1., péntek (OTS) - A sportmérkőzések legjava kerül terítékre ezen a hétvégén is az M4 Sporton. Vasárnap este nyolc után játszik világbajnoki selejtezőt a magyar futballválogatott Portugália csapatával, de ezen kívül Judo, Forma-1, női kézilabda és férfi kosárlabda is várja a nemzeti sportcsatorna nézőit.

    
Szombaton 9.50-től kezdi meg élő adását az M4 Sport, mégpedig a budapesti Judo Vb versenyeivel, aztán 13.45-től a Forma-1 Olasz Nagydíj időmérő edzését láthatják a nézők, majd Budapestre kapcsol vissza a csatorna, mert 13.45-től ismét a Judo Világbajnokságé a főszerep. Este fél héttől a K&H női kézilabda liga: Győri Audi ETO KC - DVSC-TVP mérkőzést követhetik nyomon a képernyők előtt ülők. A férfi kosárlabda Eb Magyarország - Montenegró mérkőzését pedig este tíz órától láthatják majd az M4 Sport nézői felvételről.

Vasárnap délelőtt kilenc órától a GP3 Olasz Nagydíj 2. futama kerül élőben az M4 Sport képernyőjére, majd tíz órától a Forma-2 Olasz Nagydíj 2. futamát vetíti a sportcsatorna, déltől pedig a Judo Vb versenyszámai következnek. A Forma-1 Olasz Nagydíj futamára vasárnap délután fél kettőtől kerül sor, majd fél öttől ismét a cselgáncs világbajnokság versenyszámai láthatóak.

A Magyarország - Portugália labdarúgó világbajnoki selejtezőn hazánk csapatának vasárnap este nyolc órától szurkolhatnak a nézők az M4 Sport képernyői előtt.

További extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Hajrá, magyarok!

 MTVA Sajtóosztály

---------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.