OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2017. szeptember 1., péntek 14:59

Újdonságokkal indul vasárnap a Magyarország, szeretlek!
    Budapest, 2017. szeptember 1., péntek (OTS) - Szeptember 3-án, vasárnap indul a Duna Televízió közkedvelt vetélkedőjének új évada: a Magyarország, szeretlek! számos újítással várja a nézőket.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170901_001.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170901_002.JPG

Szente Vajk játékmesterhez és Harsányi Levente csapatkapitányhoz Rátonyi Kriszta csatlakozik szintén csapatkapitányi szerepben. Apropó, csapatok: az eddigi fix leosztás helyett a csapatkapitányok a játék elején kockadobással döntik el, hogy a piros vagy a zöld oldalt vezetik majd, így végre megtudhatjuk, hogy Levente a piros oldalt is győzelemre tudja-e vinni annyiszor, mint ahányszor a zöldek élén diadalmaskodott a műsor korábbi adásaiban.

A vetélkedő díszlete is felfrissült a nyári szünet alatt: a Lánchíd oroszlánjai beköltöztek a stúdióba, és magukkal hoztak számos magyar jellegzetességet is, amelyeket a szurkolók feje fölött fedezhetnek fel a nézők.

Újdonság, hogy az idei évadban az ország megyéi játszanak egymással. A műsor döntőjében a középdöntőkben két legtöbb pontot elérő megye játszhat majd az értékes nyereményért. Az adás során sok mindent megtudhatnak a nézők Magyarország tájairól: terítékre kerülnek a megyék kiváló termékei, terményei és ételei, de szó lesz még a határon túli testvérmegyékről és a megyeszékhelyek testvérvárosairól is. A szurkolók közt mindig helyet foglal egy-egy, a megyét jól ismerő ember, aki további érdekességeket árul el bizonyos játékok közben. A csapatok tagjai ismert emberek, akik az adott megyéből származnak, ott élnek, vagy dolgoznak.

Az első adásban piros színekben Nógrád megye, zöldben Veszprém megye csapata játszik majd. A nógrádiak csapatában Mikecz Estilla, Csernák János és Pindroch Csaba, a veszprémiek részéről pedig Trokán Nóra, Figula János és Tóth Loon alkotja a csapatokat. Új játékok is várják majd őket: ebben az adásban mutatkozik be a "Kockás" elnevezésű feladat, ahol a tudás mellett a szerencsére is szükség lesz, hiszen a helyes válaszadás után egy hatalmas dobókockával kell gurítani ahhoz, hogy kiderüljön, hány pontot kap a csapat. A "Napraforgó" szintén itt debütál majd: ebben a játékban egy nagy napraforgó szirmai közül kell választani. Bizonyos szirmok csak egy napraforgó-szállal ajándékozzák meg a játékost, de a kérdést rejtőek helyes válasz esetén három pontot érnek.

Érdemes lesz ősszel Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Szente tartani, mert a műsor számos új játékot és meglepetést tartogat az évad további részeiben is.

Magyarország, szeretlek! minden vasárnap 19.30-tól a Duna Televízión.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.