OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 1., péntek 13:18

Megújult Magyarország, szeretlek!, Gasztroangyal Kalla Kálmánnal, Piroska és a farkas, illetve Tóth János a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. szeptember 1., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén is tartalmas szórakozást kínál a közmédia: filmek, sorozatok, mesék, gasztronómia, vetélkedők és ismeretterjesztés is látható a közmédia csatornáin.

    Szombaton a nagy sikerű Meseautó című magyar vígjátékot láthatják a Duna nézői 13.45-től, majd öt órától Borbás Marcsi várja a nézőket a képernyők elé a Gasztroangyal évadnyitó részével, amelyben hazánk egyik legnevesebb séfjét, Kalla Kálmánt látogatja meg. Este fél nyolckor a Sabrina című romantikus vígjáték szórakoztatja a Duna televízió nézőit. A Duna World Öt kontinens címmel magazinműsort vetít 10.35-től, Tóth János kalandjait pedig 22.35-től tűzi műsorra. Az M2 ezúttal is a legkisebbekhez szól, 15.40-től a Piroska és a farkas című filmet láthatják a nézők.

Később, az esti órákban az M2 Petőfi TV-n 20.15-től az Egyszer volt, hol nem volt című amerikai kalandfilm sorozatot ajánlja. Az M3 retro csatorna A pesti légionárius című magyar tévéjátékot vetíti 18.15-től. 18.25-től pedig a Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek című műsorral várja az M5 a kulturális ismeretterjesztésre vágyó nézőket.

Vasárnaptól visszatér a teljes elemében megújult Magyarország, szeretlek! című vetélkedő. Vajon Nógrád vagy Veszprém megye csapata szerepel jobban? A nézők vasárnap este fél nyolctól láthatják a Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente által vezetett csapatok versengését a Dunán, a játékmester Szente Vajk lesz.

Szintén vasárnap Ybl 200 címmel dokumentumsorozatot vetít a Duna World. Az Operaházról szóló ismeretterjesztő rész délután fél öttől kerül képernyőre. Az M2 Petőfi TV vasárnap este 21.10-kor kezdődő filmklubjában Az a bizonyos első év címmel angol vígjátékot sugároz a korosztályos televízió. Az M5 pedig 17.25-től tűzi műsorára a Brazília Michael Palinnel című angol minisorozatot, amelynek aktuális része Amazónia titkaiba ad betekintést.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.