OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 1., péntek 11:43

Félmilliónál nagyobb szurkolótábor hajtotta győzelembe a magyar válogatottat az M4 Sporton
    Budapest, 2017. szeptember 1., péntek (OTS) - Több mint félmillió nézője volt a Magyarország - Lettország világbajnoki selejtező futballmérkőzésnek az M4 Sporton.

    Magas nézőszámokat hozott Magyarország legnépszerűbb sportcsatornájának a csütörtök esti futball közvetítés. Tegnap este 530 ezren követték figyelemmel az M4 Sport képernyője előtt, ahogy a magyar válogatott 3-1-es győzelmet aratott Lettország csapatával szemben a világbajnoki selejtező mérkőzésen.

Az M4 Sport a legjobb nemzetközi klubsorozatokat, labdarúgó VB-selejtezőket és a FIFA klubvilágbajnokság valamennyi mérkőzését is elhozza a nézők otthonaiba az ősszel is.

Természetesen nem maradnak ki a hazai csapatsportok sem, vagyis labdarúgó NB I mérkőzésein, az élvonalbeli kosár- és kézilabda, jégkorong, valamint vízilabda meccsein is élőben szurkolhatunk kedvenc csapatainknak, ahogyan egyéni sportolóink küzdelmeit is megmutatja majd az M4 Sport.

További extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.