OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 31., csütörtök 15:46

Új kommentátorral, megújult Sportreggelivel, továbbra is a legizgalmasabb közvetítésekkel jelentkezik ezen az őszön Magyarország legnézettebb sporttelevíziója, az M4 Sport
    Budapest, 2017. augusztus 31., csütörtök (OTS) - A legtöbb élő közvetítés, a legtöbb nemzeti bajnokság, a legtöbb hazai és nemzetközi foci - ezen az őszön sem maradnak az M4 Sport nézői válogatott sportcsemegék nélkül. Az őszi műsorstruktúrát egy új igazolás, a rutinos és tapasztalt Varga Ákos segíti kommentátorként, a megújult Sportreggeli pedig tökéletes arra, hogy dinamikusan induljon a nap. Az M4 Sport a legjobb nemzetközi klubsorozatokat, labdarúgó VB-selejtezőket és a FIFA klubvilágbajnokság valamennyi mérkőzését is elhozza a nézők otthonaiba az ősszel is. Természetesen nem maradnak ki a hazai csapatsportok sem, vagyis labdarúgó NB I mérkőzésein, az élvonalbeli kosár- és kézilabda, jégkorong, valamint vízilabda meccsein is élőben szurkolhatunk kedvenc csapatainknak, ahogyan egyéni sportolóink küzdelmeit is megmutatja majd az M4 Sport.

    Új kommentátorral erősített az M4 Sport: Varga Ákos szeptember 1-én, a férfi kosárlabda EB kommentátoraként kezdi M4 Sportos pályafutását. Személyében egy olyan erősítés érkezett a csatornához, aki igazán univerzális kommentátor, hiszen labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong közvetítéseken is lehet majd vele találkozni, ahogyan a tenisz kommentálása is közel áll hozzá.

Továbbra is kizárólag az M4 Sport közvetíti a sokak által szeretett Forma-1 futamait. Számukra az a csatorna jó híre, hogy ebben az évadban kifejezetten érdekfeszítővé váltak a futamok, mert Vettel és Hamilton párharca mostanra igazán izgalmas és nézhető bajnokságot eredményezett. Aki továbbra sem akar lemaradni az F-1 kulisszatitkairól, annak az M4 Sport a televíziója.

Az ősz a nemzetközi labdarúgásban is kiélezett helyzeteket hoz, ezért az M4 Sport a Bajnokok Ligája mérkőzések és az azt követő meccsértékelések rendjét is újratervezte: szeptember 12-től, a Barcelona-Juventus meccstől minden játéknapon az adó adja a toppmeccset, majd az összes többiről összefoglalót sugároz rövidebb és gyorsabb formában, hogy a szurkolók 23:30-ra teljes képet kapjanak a történésekről, aztán később még egy izgalmasnak ígérkező összecsapást is teljes egészében műsorra tűz, de már felvételről. Az M4 Sport másnap, szeptember 13-án a főtábla legmagyarabb csapatát, a Leipziget is megmutatja. Gulácsi Péter és a másodedző Lőw Zsolt csapata az előző szezonban elődöntős Monaco ellen vívja története első mérkőzését a sorozatban. Gulácsi már korábban is föltűnik az M4 Sport képernyőin, hiszen a magyar válogatott összes világbajnoki selejtezője - kezdésként augusztus 31-én a Magyarország-Lettország, majd szeptember 3-án a Magyarország-Portugália találkozó -, valamint felkészülési mérkőzés is az M4 Sporton lesz látható, az év végéhez közeledve pedig az ország legkedveltebb sportcsatornáján derül ki, hogy meglesz-e a Real Madridnak a címvédés a Klub világbajnokságon. A nemzetközi futball mellett természetesen a hazai is középpontban lesz: az OTP Bank Liga mellett szeptember közepétől a Magyar Kupa történéseit is nyomon követhetik nézőink a GÓÓÓL! című magazinműsorban is.

Szeptemberben igazi sportos nagyüzem lesz az M4-en. A hazai és nemzetközi labdarúgás mellett az adó közvetíti a kosárlabda Eb-t, amin két évtized után újra részt vesz a magyar válogatott is, a női röplabda Európa Bajnokságot, amin szintén szurkolhatunk hazánk legjobbjainak, és a hónap végétől a magyar érdekeltséggel is bíró Rövidpályás Korcsolya Világkupát is, ahol a magyarok, különösen a Liu-testvérek éremesélyesnek számítanak, és amely versenysorozat első állomását Budapesten rendezik meg.

A technikai és csapatsportok mellett az M4 Sporton a legjobb egyéni sportteljesítményekért is drukkolhatnak a nézők: ennek megfelelően Montreálból Tornász Világbajnokságot közvetít a csatorna, az egyik esélyes Berki Krisztián, aki hosszabb idő elteltével itt mutathatja meg, hogy már teljesen a múlté korábbi sérülése, míg a nőknél már biztosan indulhat az Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia és az Eb-bronzérmes Dévai Boglárka is.

November 3-12. között a Budapesten megrendezésre kerülő Kick-Box Világbajnokság lesz látható az adón, majd decemberben Koppenhágába kalauzolja nézőit Magyarország legnézettebb sportadója, ahol is a Rövidpályás Úszó Eb-n szurkolhatunk újra a FINA Budapesti Vizes Vb-n közönségkedvenccé vált magyar úszóknak.

A legjobb sportesemények mellett a reggelindító Sportreggeli magazinműsor is átalakul az őszi évadra: a szerkesztők és a műsorvezetők egy aktuális műsort készítenek, melyben a beszélgetéseket elemzések, tudósítások és sporthírek színesítik. A nemrégiben a képernyőn bemutatkozó Szalay Edit műsorvezető-társai Kovács Kokó István és Berkesi Judit lesznek, akik minden reggel elhozzák a nézőknek a hazai élvonalbeli kosár-, kézi-, vízilabda és labdarúgás, valamint a teljes magyar sportélet legfrissebb híreit.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.