OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. augusztus 29., kedd 10:33

Így szerettek ők ráadás előadás a Városmajorban - Nyáry Krisztián és a Kaláka sikerelőadásával búcsúzik közönségétől a Szabad Tér Színház
    Budapest, 2017. augusztus 29., kedd (OTS) - Szeptember 1-én, pénteken 20 órától a nagy érdeklődésre való tekintettel a Szabad Tér Színház ráadás előadást hirdet a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A Nyáry Krisztián sikerkönyveiből készült Így szerettek ők című irodalmi koncert-színház még egy alkalommal - utoljára - kerül színre Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornél szereplésével. Az előadásra egységáron minden jegy 2000 Ft-ért váltható.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170829_001.jpg

A Budapesti Nyári Fesztivál évadzáró előadásával a szervezők szeretnék megköszönni a közönség támogatását és kiemelt érdeklődését, amellyel mind a Margitszigeti-, mind a Városmajori Szabadtéri Színpad repertoárját a teljes szezon alatt végig kísérték. Budapest két nagy nyári színházának több mint 100 előadását 2017-ben rekordszámú, közel 110 ezer néző látogatta. Az Így szerettek ők című sikerprodukciót, a Szabad Tér Színház korábbi bemutatóját, közkívánatra tűzik újra műsorra szeptember 1-én. A félig szcenírozott előadás magyar írók és költők szerelmi történeteit mutatja be eredeti dokumentumok - levelek, naplórészletek, fényképek - és megzenésített versek segítségével.

A produkció különlegessége, hogy színészpárok: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Gryllus Dorka és Simon Kornél tolmácsolásában elevenednek meg az ismert legendák, a Kaláka élő zenei kíséretével és vetítéssel. A zenés irodalmi időutazás során, amelynek házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián, olyan írók magánéletébe nyerhetünk bepillantást, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a Kaláka népszerű zenéi által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket, megmutatva a szerelem sokféle arcát.

Jegyek az évadzáró előadásra 2000 Ft-os egységáron vásárolhatók: online, kezelési költség nélkül a www.szabadter.hu oldalon, személyesen a Szabadtér Jegyirodában péntekig 10 és 18 óra között (1065 Budapest, Nagymező utca 68.), illetve a városmajori helyszíni jegypénztárban 15 és 19 óra között. Foglalás telefonon: 06-1-301-0147.

Bővebb információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.