OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 29., kedd 09:00

A Precognox az amerikai Basis Technology partnere lett - A Precognox Kft hivatalosan is a Basis Technology partnere lett, mint a Rosette Text Analytics rendszerintegrátora
    Budapest, 2017. augusztus 29., kedd (OTS) - A Basis Technology, az emberi nyelvre alkalmazott mesterséges intelligencia vezető vállalata ma hivatalosan is bejelentette, hogy partnereinek köre egy új taggal, a magyarországi Precognox Kft-vel bővült.

    A Basis Technology a világ vezető strukturálatlan, különböző nyelvű szövegekben található fontos információ kinyerésére specializálódott szoftver megoldás szállítója. Nyelvelemző és törvényszéki szoftverét, mely nemcsak a bűnüldözésben, hanem a terrorizmus, a számítástechnikai bűnözés, és a drogok elleni küzdelemben is segítséget nyújt, nemcsak az USA-ban használják védelmi és hírszerzési célokra. A Rosette, mely a Basis Technology legfontosabb terméke, az egyik legszélesebb körben használt többnyelvű szöveganalitikai platform. A Rosette- elérhető webes alkalmazásprogramozási felületen és telepített verzióban egyaránt, -már számos területen - pl a Google többnyelvű keresőjében, vagy az Amazon e-kereskedelmi rendszerében bizonyított.

A Rosette kiemelkedően támogatja a távol- és közel-keleti, illetve európai nyelveket, és mind kormányzati mind kereskedelmi szektorban sokan használják. Ezen kívül a Rosette a névelem azonosítás (entity exraction) funkciója és szentiment elemzője a közösségi média elemzését is lehetővé teszi.

A magyar cég élni kíván az így kapott lehetőséggel, és szeretné megmutatni értékeit az amerikai és az európai piacon is. Jóföldi Endre, a Precognox Kft ügyvezető igazgatója elmondta: "Nagy megtiszteltetés, hogy partnerei lehetünk a Basis Technology-nak és részt vehetünk a Rosette alapú fejlesztésekben. Ezen kívül további szoftverfejlesztési megbízásokat is végzünk részükre mely része annak a tervünknek, hogy ne csak kereső hanem szoftverfejlesztő cégként is meg tudjuk vetni a lábunkat az amerikai piacon- elsősorban Bostonban és környékén."

"Az a sokrétű tudás melyet a Precognox Kft az évek során felhalmozott a keresés területén, folyamataiban, módszereiben és eszköztárában vitathatatlan előnyt jelentett a partneri viszony létrejöttében. Éppen ezért fejlesztési feladatokkal is megbíztuk a Precognoxt" - mondta Steve Cohen, a Basis Technology ügyvezető igazgatója-, mind saját, mind ügyfeleink részére. Egyrészt, hogy implementálja és testre szabja a már létező eszközeinket, és hogy segítsen nekünk új funkciók és demók létrehozásában.

Basis Technology

Személyazonosság megállapítása, ügyfeleink megértése, események előrevetítése, bűntények feltárása, adatgyűjtés mindenhonnan, mindenkor, bármilyen nyelven. A Basis Technology már több mint húsz éve folyamatosan biztosítja a legnagyobb és legösszetettebb eladást növelő, kockázat csökkentő és életmentő rendszerek nélkülözhetetlen analitikai komponenseit.
További információért írjon a email info@basistech.com címre vagy keresse fel a www.basistech.com oldalt.

Precognox Kft

A Precognox Kft intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, adatelemzési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejleszt. A szemantikai keresés, az intelligens adatbányászat és elemzés területén szerzett sokrétű tapasztalatuknak köszönhetően megfelelő szolgáltatást tud nyújtani a nagy mennyiségű, strukturálatlan adatra épülő projekteket kezelő cégeknek és szervezeteknek.

Részletesebb információért látogasson el a www.precognox.hu oldalra, vagy írjon az info@precognox.com címre.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.