OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 28., hétfő 16:40

Izgalmas műsorokkal vár ősszel is a Duna Televízió (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 28., hétfő (OTS) - Az őszi szezonban a közmédia főadójának számos közkedvelt műsora újdonságokkal tér vissza a képernyőkre. Szórakoztató-, kulturális-, nemzetiségi- és vallási műsorok, életmód magazinok és számos új és közkedvelt sorozat várja a nézőket szeptembertől.

        Minden hétköznap a reggeli Híradó után 6.45-től és 7.10-től nemzetiségi műsorokat sugároz a Duna Televízió, majd a Ridikül című talk-show ismétlése következik. 8.35-től a Lola című amerikai-kolumbiai filmsorozat, 9.20-tól pedig A múlt árnyékában című szlovák tévéfilmsorozat legújabb részeit láthatják az adón.
     Két új műsorvezetővel és felfrissült díszlettel várja a Család-barát minden héten hétfőtől szombatig a nézőket a Duna képernyője előtt. A jubileumi, tízedik évadát megkezdő műsor augusztus 28-tól heti hat napon át, 10.30-tól jelentkezik a közmédia főcsatornáján. A műsorból már jól ismert Novodomszky Évához és Somogyi Diához szeptembertől két új műsorvezető csatlakozik: Éva oldalán Kolozsi Kiliánt láthatjuk, Dia mellett pedig Csalami Csabát ismerhetik meg a nézők.
     A déli Híradót követően kora délután a gasztronómiáé és a sorozatoké a főszerep. 12.50-től Jamie Oliver kifogyhatatlan recepttárából készít el újabb ínycsiklandó fogásokat. 13.25-től érkezik mindenki kedvenc emberszabásúja a Charly - majom a családban második évadában. 14.15-től Zorro, a maszkos hős kel a gyengék védelmére a klasszikus történet 2007-es teleregény-adaptációjában. Ezt követően A vidéki doktor rendel, amelytől nem kell elbúcsúznunk, mivel a 11. évad végét követően a 12. is képernyőre kerül hétköznaponként. A délelőtti után négytől A múlt árnyéka érkezik egy újabb epizóddal, majd 17 órától Dióssy Klári várja a nézőket a Ridikül című talk-show legújabb részével. A műsorban Klári és vendégei mindig egy adott kérdéskört járnak körül női és férfi szemszögből is, a színes, változatos témák közt - ahogy egy női táskában is - minden megtalálható.
     Az esti Híradót a Rex felügyelő 4. évada követi, 19.30-tól pedig Dr. Martin Gruber várja a pácienseket A hegyi doktor - Újra rendel 7. évadában.
Hétfő esténként a krimiké a főszerep. Szeptember 4-től Olajos Gergő várja a nézőket a Kékfény című bűnügyi magazinműsorban 20.25-től, amely aktuális és nem hétköznapi témákat mutat be testközelből. 21.25-től forróbb éghajlaton nyomozhatnak tovább nézőink a Hawaii Five-O csapatával, 22.20-tól pedig egy új sorozat, a Rejtélyek asszonya kerül képernyőre. A sorozatban a fiatal fotóművész, Samantha Kinsey izgalmas nyomozásához csatlakozhatunk. Éjszaka filmeket sugároz a csatorna.
     Szeptember 12-től kedd esténként visszatér a közkedvelt Önök kérték Bényi Ildikóval, aki 20.25-től nézői kívánságokkal és televíziótörténeti jelentőségű felvételekkel várja a nézőket. Ezt követően a Velvet Divatház és a Cédrusliget 3. évadaiból láthatnak egy-egy újabb epizódot.
Szerdánként az esti Skandináv lottó sorsolás után érkezik 20.35-től a Zsaruvér című bűnügyi tévéfilmsorozat, 21.20-tól pedig a No limit című francia akciófilm-sorozat legújabb része.
     Csütörtök esténként a humoré a főszerep: 20.25-től a Mucsi Zoltán által megformált Tóth János abszurd helyzetekkel teli életébe tekinthetünk be. Augusztus 31-én 21 órától best of válogatást láthatunk A BagiNacsaShow legjobb pillanataiból, amit szeptember 7-től minden páros héten vadonatúj epizódok követnek. A páratlan heteken ugyanebben az idősávban Fábry Sándor humoros talk-showja, a Fábry új évadát sugározza a csatorna. Péntek esténként magyar és külföldi filmek várják a közmédia nézőit, októbertől pedig a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató műsor szórakoztatja majd a Dunára kapcsolókat.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2017. augusztus 28., hétfő 16:40

Izgalmas műsorokkal vár ősszel is a Duna Televízió (2. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 28., hétfő (OTS) -

        Szombaton 6.45-től a Térkép kalauzol az ország határain túlra, izgalmas külhoni történeteket, magyar közösségeket, formabontó kezdeményezéseket bemutatva. Ezt követően a hetente váltakozó Hazajáró és a Szerelmes földrajz című műsorok következnek. Nyolc óra előtt tíz perccel érkezik a Rúzs és selyem, amely a divat ezerarcú világába enged bepillantást, 8.25-től pedig az Ízőrzők mutatja be egy település helyi ízeit és gasztronómia különlegességeit. Kilenc óra előtt pár perccel Rátonyi Kriszta érkezik a Noé barátai című műsorral, amely jelenlegi és leendő állatbarátoknak szól. 9.25-től az M4 Sport kisBAJNOK című műsorának ismétlése látható, amely sportról, feltörekvő tehetségekről, sportműhelyekről és egészséges életmódról szól az egész családhoz. 10.30-tól a Család-barát hétvégi adása, majd az M5 csatornán futó Új idők új dalai című műsor ismétlése következik. 13.15-től a Peru, Chile című magyar ismeretterjesztő filmsorozat viszi egzotikus helyekre a csatorna nézőit. A délutáni film után fél négytől a "Duna nosztalgia" sávban klasszikus magyar filmeket vetít a csatorna, majd 17 órától Borbás Marcsival kóstolhatjuk végig Magyarország minden tájának legfinomabb ételeit a Gasztroangyal legújabb részében. Az este hatórai Híradót és a SzerencseSzombatot pedig egész estés filmek követik 19.30-tól.
     Vasárnap délelőtt a vallási műsoroké a főszerep, majd a déli Híradó következik. Egy óra előtt tíz perccel az Univerzum című ismeretterjesztő filmsorozat egy epizódját láthatják a nézők, majd film és egy újabb klasszikus következik a "Duna nosztalgia" sorozat keretében. Öt órától visszatér a Hogy volt?!, Bényi Ildikóval és a magyar színészek, zenészek, alkotók színe javával. Az esti Híradó után sorozatpremier következik: A kalandor és a lady című angol kalandfilmsorozatban a British Museum kurátora, Lady Alex Lindo-Parker és Hooten, az amerikai kincsvadász izgalmas történeteit követhetjük nyomon. Fél nyolctól visszatért az őszi szezonra csatorna kedvelt vetélkedője, a Magyarország, szeretlek!, amely megújult díszlettel, új feladatokkal és egy új csapatkapitánnyal várja a nézőket: Rátonyi Kriszta lesz ezentúl Harsányi Levente ellenfele az országismereti vetélkedőben, amit Szente Vajk vezet.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.