OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. augusztus 22., kedd 12:15

Felhívás - Közlemény érettségivel rendelkezők részére!
    Budapest, 2017. augusztus 22., kedd (OTS) - Nem sikerült bejutni az egyetemre, de szeretnél továbbtanulni, akár nemzetközi karriert csinálni? Ne búslakodj, ugyanis sokrétű magas színvonalú képzéssel, szórakozva sok pénzt kereshetsz bármely hazai vagy külföldi színháznál, cirkusznál is az alábbi különleges, világraszóló képzésekkel.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170822_002.jpg

Szeptember végén, október elején induló 2 éves érettségi utáni cirkuszi, színházi háttérszakmák, új előadói és cirkuszművészeti szakmák professzionális képzése, szakképesítése indul: pl. artista, színpad és porond-technikus, közönségkapcsolati szakember, színházi táncos, díszítő, gépkezelő, magasépítő és még sok más kategóriában.

Vonz a színpad vagy a cirkusz varázslatos világa, az előadó-művészeti pálya? Fontos számodra az állatszeretet, szereted az egzotikus állatokat? Szeretnéd akrobatikus tudásoddal a közönséget szórakoztatni, ámulatba ejteni, megnevettetni? Kíváncsi vagy, miként kell egy produkciót sikeresen megvalósítani, gondoskodni az előadás díszleteiről, műsorvezetésről, a közönség fogadásáról, bonyolításáról?

Előny: jó ritmusérzék, jó mozgás, férfiaknál izmos, sportos megjelenés. empátia, csapatszellem…

Jelentkezz: kortól, nemtől, vallási felekezettől függetlenül az alábbi elérhetőségeken, Ne késlekedj!

Képzések gyümölcse: nemzetközi munkalehetőség - komplex művészként való elismertség, karrier, magas jövedelem…

Kapcsolatfelvétel, információ: Tel: 06 30 28 76 207
Email: cirkuszcasting@gmail.com
Rosenfeld Dániel Imre casting manager
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.