2021. október 24. vasárnap

2017. augusztus 21., hétfő 09:00

Minden az ételérzékenységről! - A Free Food Expo és Konferencia az első hazai komplex rendezvény az ételérzékenység és ételallergia témájában.
    Budapest, 2017. augusztus 21., hétfő (OTS) - A rendezvény fő célja, hogy minden érdeklődő átfogó és naprakész információt kapjon az ételintolerancia kimutatásáról és kezeléséről, valamint a számukra ajánlott és fogyasztható élelmiszerekről.

Az egész napos rendezvény 2017 október 13-án 9.00 órakor kezdődik a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. Fő támogatója a FOODTEST.hu Ételintolerancia Központ.  A háziasszony Köböl Anita műsorvezető, aki maga is laktózérzékeny. A résztvevőket hasznos információkkal, mentes termékekkel és értékes ajándékcsomaggal várjuk. Ezen felül VIP részleget is biztosítunk, ahol az előadókkal találkozhatnak és dietetikai tanácsadást is kapnak.

Legalább tizenkét neves orvos és táplálkozási szakember előadási mellett vezető egészségügyi szolgáltatók mutatják be a legkorszerűbb diagnosztikai lehetőségeket, az élelmiszeripari gyártók pedig mentes termékeiket kínálják és kóstoltatják.

Napjainkban az ételérzékenység már népbetegség. Azonban az érintetteknek nem kell együtt élni az akár nagyon súlyos tünetekkel. Az első Free Food Expo és Konferencia mottója: "Kérdések és megoldások egy helyen!"

A rendezvényről bővebben:

SAJTÓ számára:
Az esemény sajtónyílvános, de a korlátozott létszám miatt előzetes regisztrációhoz kötött!
Amennyiben szerkesztősége számára érdekes az esemény, kérjük az alábbi elérhetőségeken jelentkezzen 2017.09.15-ig!
info@freefoodexpo.hu