OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 18., péntek 15:17

Kosárlabda, hazai NBI, NBII, felvidéki foci, és autóverseny az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. augusztus 18., péntek (OTS) - Izgalmas sporteseményeket tartogat a nemzeti sportcsatorna a hétvégére. Kosárlabda mérkőzés, futball és autóverseny is várja a sport szerelmeseit.

    
Szombaton 15 órától férfi kosárlabda felkészülési mérkőzéssel kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A székesfehérvári helyszínen Magyarország és Izland csapata mérkőzik egymással.

Aztán szombaton este negyed hattól a Merkantil Bank Liga: Kisvárda Master Good és  Gyirmót FC Győr csapatának futballmérkőzését láthatják élőben a nézők. Negyed kilenctől az OTP Bank Ligában pedig igazi parázs meccs, az Újpest FC - DVTK mérkőzés kerül képernyőre.

Vasárnap délután ismét a férfi kosárlabda kerül a nemzeti sportcsatorna fókuszába. A Magyarország-Izland felkészülési mérkőzés második meccsét 13.45-től élőben közvetíti Székesfehérvárról a csatorna. 16 órától a gumiabroncsoké a főszerep: a német DTM autóverseny-sorozat 2. futamát közvetíti az M4 Sport Zandvoortból.

A hétvégi élő közvetítések sorát este hat órától a Dunaszerdahely - Zsolna felvidéki bajnoki labdarúgó mérkőzés közvetítésével zárja a csatorna.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portálon, valamint az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.