OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 15., kedd 12:01

Életed Ritmusával a STRAND fesztiválra! - Nyerj páros napi belépőt a STRAND fesztiválra!
    Budapest, 2017. augusztus 15., kedd (OTS) -

    Ezer a dolog és még nincs meg a fesztiváljegy, ugyanakkor meg kéne hallgatni élőben Alle Farbent? Ezen a héten, egészen péntek este hétig esélyed nyílik rá, hogy napi páros - igen, kapásból kettő! - belépőt nyerj a 2017-es STRAND fesztiválra! Hogy mit kell tenned?

Hallgasd a Petőfi Rádiót reggel tíztől este hétig, augusztus 14-18-ig!

Mire érdemes figyelni?

Ha meghallod a nap sztárját és ismered a dal címét, akkor már csak a szerencsés kilencedik SMS beküldőnek kell lenned! Parov Stelar rajongók figyelem! A pénteki nyertes, a napi jegyen túl találkozhat az osztrák zenésszel is. Vidd el a párodat, vagy barátodat és bulizzatok egy nagyot a STRAND fesztiválon, a jegyet bízzátok az Életed Ritmusára, a Petőfi Rádióra!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.