OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. augusztus 9., szerda 09:07

Budapestinfo Pont a Szigeten - turistatájékoztatás és Sziget Járási Hivatal
    Budapest, 2017. augusztus 9., szerda (OTS) - A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Fővárosi Kormányhivatal idén is közösen áll a fesztiválozók rendelkezésére a Sziget Fesztiválon Budapestinfo Pontjával.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170809_001.jpg

A főváros hivatalos turisztikai és fesztiválszervező cége, a
Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) idei szlogenje szerint:

"Budapest a kultúra és sport fővárosa",

így az egyik legvonzóbb turisztikai célállomás 2017 nyarán. A BFTK - ahogy a FINA világbajnokság és masters versenyek alatt is - kiterjedt Budapestinfo Pont hálózatán keresztül tájékoztatja a városba érkezőket, ezt teszi Budapest egyik legvonzóbb fesztiválján, a Sziget Fesztiválon is. A Budapesti látnivalókról, attrakciókról, programokról a Budapestinfo Ponton kapnak információt a Szigeten szórakozók.

Az elmúlt évekhez hasonlóan - a kiterjedt tájékoztatás mellett - különféle aktivitásokra is számíthatnak a fesztiválozók.  Augusztus 15-én 14 órakor SAPP (Street Art Project Performances) 9-én, 16.30-kor pedig a Nylon Group kortárs bábcsapat műsorát lehet megtekinteni.

A BFTK ingyenes városnéző túrákat is szervez augusztus 11-én pénteken, 13-án vasárnap, valamint 15-én kedden. A látogatásokra regisztrálni a Budapestinfo Ponton lehet. A szervezet továbbá turisztikai felmérést végez arról, hogy az idelátogatók milyen benyomásokat, élményeket szereznek a fővárosról.

Az ikonikus szelfihely: a BUDAPEST betűk fényfestését is a BFTK-nak köszönheti a közönség.

Budapest Főváros Kormányhivatala sokrétű tevékenységéből ad ízelítőt a Budapestinfo Ponton.

A Kormányhivatal munkatársai tanácsadással, tájékoztatással szolgálnak egyebek közt olyan témákban, mint az álláskeresés (minden nap), egészségfejlesztés (augusztus 10. és 11.), Smart Tuning járműdizájn-lehetőségek (augusztus 14. és 15.), áldozatsegítés (augusztus 10.,11.,14.,15.). Sokféle játékkal is várják az érdeklődőket.

A kormányhivatal munkatársai szükség esetén elkalauzolják a szigetlakókat ahhoz a teljes körű okmány-ügyintézést bonyolító mobil kormányablakhoz, ahol akár az irataikat elvesztők is gyors segítséget kaphatnak.

A Budapestinfo Pont augusztus 9-étől 16-áig minden nap: 10.00-21.00-ig, a Kormányhivatal látogatópultja és a mobil kormányablak 11.00-19.00-ig tart nyitva.

A témáról bővebben a <https://www.budapestinfo.hu/hu/budapestinfo-pont-a-szigeten--turistatajekoztatas-es-sziget-jarasi-hivatal> oldalon tájékozódhatnak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.