OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 8., kedd 15:00

Hogyan fognak az emberek autójukban pihenni, dolgozni és szórakozni a jövőben? - A Yanfeng Automotive Interiors a 2017-es IAA Nemzetközi Autókiállításon fellebbenti a fátylat az általa kialakított "legújabb élettérről" (1. rész)
    Neuss, Németország, 2017. augusztus 8., kedd (APA/OTS) - A gépjármű-belsők terén globálisan piacvezetőnek számító Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) a 2017. szeptember 12. és 24. között Frankfurtban megrendezésre kerülő IAA Nemzetközi Autókiállításon fellebbenti a fátylat az eXperience mozgásban (XiM18) elnevezésű járműbelső koncepciójáról. Az innováció több mint 30 innovatív termékkel és folyamattal kínál megoldásokat az új generációs elektromos és autonóm rendszerű autókhoz. A koncepció bemutatja, hogy az emberek a jövőben miként fogják megtapasztalni az autón belüli teret. A jármű különböző belső vezetési módjaival a vállalat bemutatja a következő életteret, ahol a kivitel, az érzés és a funkcionalitás tökéletesen összeolvadnak.

    Az egyre dominánsabb online lét, valamint az autótulajdonlás és mobilitás új formái, mint például az e-autók, az autonóm vezetés, vagy a gépkocsik közös használata egyre inkább megváltoztatják a közlekedés és a mobilitás érzékelését. Ezeket a globális megatrendeket figyelembe véve, a nem hagyományos autógyártók mellett, akik radikálisan megváltoztatják a mobilitás arcát, a YFAI olyan fejlesztéseket mutat be, amelyek a gépjármű használatának teljesen új módjait teszik lehetővé.

"Az XiM18 koncepciónkkal arra válaszolunk, hogy mit fognak az emberek az autóban csinálni, ha már nem kell vezetniük?" - mondja Han Hendriks, Chief Technology Officer YFAI. "A jövőben, amikor a gépkocsivezetőknek már nem kell vezetniük, az autó válik majd a legújabb élettérré. Az XiM18 jó példája annak, hogy miként definiálhatjuk újra az emberek pihenését, munkavégzését és szórakozását a gépkocsiban - napjainkban és előretekintve a következő évtizedekre. Új generációs koncepciónk bemutatja, hogy vezető szerepet vállalunk a gépjárművek belső kivitelezésének és megoldásainak olyan módon történő kialakításában, amely megfelel az elektromos járművek és az autonóm vezetés jövőbeli követelményeinek."

A koncepció a különböző vezetési módokban mutatja be, hogyan változik meg alapvetően a jármű belső funkcionalitása, és új rugalmasságot nyújt az életstílusbeli igények kielégítésére. Emellett több személyes teret kínál, illetve időt a pihenésre, a munkavégzésre, vagy egyszerűen egy film megtekintésére. A YFAI teljes belső integrációs képességeit is bemutatja.

Az előretekintő gépjármű-belső koncepció, valamint a számos egyéb termékinnováció (például a funkcionális felületek vagy a valódi üveg központi konzol) bizonyítják, hogy a vállalat élen jár az ember és a gépjármű közti interakció folyamatának kialakításában.

A könnyűszerkezetektől az intelligens és adaptív funkciókig

Azok a kiemelkedő innovációk, amelyeket a YFAI az idei IAA kiállításon bemutat, magukban foglalják az intelligens és funkcionális felületeket is. Ezek közé tartozik egy 3D koncepción alapuló padlókonzol, a valódi üveg központi konzol és az integrált HMI technológiák, vagy az intelligens bőrfelületek, amelyek puha szövet érzését adják. A gépjármű adaptív belső terén a YFAI fogyasztóközpontú műszerfalakat, személyi elektronikai vezérlést és keskeny szellőzőnyílásokat, valamint padlókonzol-megoldásokat mutat be, amelyek az új élettér kivitelezését képviselik a vezetési élmény javítása érdekében.

A YFAI technológiai képességeit igazoló további jellemzők közé tartozik a könnyű ajtó és műszerfal, a CHyM portfólió, a fejlett fröccsöntés, illetve az EcoCor megoldás. Ezekkel a technológiákkal a vállalat olyan megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a gépjármű tömegét és fokozzák annak hatékonyságát a hagyományos vagy alternatív erőátvitellel. A cég Frankfurtban bemutatásra kerülő, iparág-vezető gépjármű-belső portfólióját a díszítéssel, a világítással, és a különféle felületekkel kapcsolatos innovációk zárják.

Az XiM18 hivatalos európai bemutatójára 2017. szeptember 13-án,
11.00-11.25 óra között kerül sor, a YFAI standjánál (5.1. csarnok, B26) megrendezett sajtótájékoztató keretében.(folyt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2017. augusztus 8., kedd 15:03

Hogyan fognak az emberek autójukban pihenni, dolgozni és szórakozni a jövőben? - A Yanfeng Automotive Interiors a 2017-es IAA Nemzetközi Autókiállításon fellebbenti a fátylat az általa kialakított "legújabb élettérről" (2. rész)
    Neuss, Németország, 2017. augusztus 8., kedd (APA/OTS) -

    Látogasson el mikrooldalunkra, és kövessen bennünket az interneten:

www.yfai.com/the-next-living-space
A YFAI weboldala: www.yfai.com
YFAI a Facebookon: https://www.facebook.com/YFautointeriors
#ExperienceInMotion   #NextLivingSpace

További információk igénye esetén készséggel segítünk:

Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
D-41468 Neuss
Németország
Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
Internet: www.YFAI.com

A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:
A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsőkterén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 20 országban körülbelül 110 gyártóhellyel, illetveműszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 33 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjárműbelső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng és az Adient vegyesvállalata. A Yanfeng Kína egyik legnagyobb gépjármű beszállítója, míg az Adientglobális piacvezető a gépjárműülések terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.