OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 8., kedd 14:10

Szülessenek már meg végre a beígért lombik babák!
    Budapest, 2017. augusztus 8., kedd (OTS) -

    Több mint két éve hozta nyilvánosságra Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár, hogy duplájára emelik az államilag támogatott lombikbébi kezelések számát. Ha akkor ez megtörtént volna, Rétvári Bence a humántárca parlamenti államtitkára által közzétett számítások szerint Magyarországon ma 3 500 lombikbébivel több élne.

Az idén tavasszal a médiából értesültünk arról is, hogy egy újabb kormányhatározat született arra vonatkozóan, hogy a finanszírozott lombikbébi kezelések számát évi 6 ezerről 12 ezerre emelik. Amennyiben ez a határozat áprilisban bevezetésre került volna, akkor - ugyancsak Rétvári államtitkár számításai szerint - ma 350 kismama járna terhesgondozásra az országban, lombikbébivel a szíve alatt.

Az Orbán-kormány demográfiai nemzetstratégiai célja egyértelmű és világos. Szülessen minél előbb minél több gyermek hazánkban. Ezzel minden jóérzésű magyar ember egyet is ért. A gyermekre vágyó meddő párok pont ezért nem értik, hogy egy számukra életbe vágóan fontos kormányhatározat hogyan veszhet el a kivitelezésért felelős szakpolitika bürokratikus útvesztőiben. Vitathatatlan tény, hogy a jelen esetben bárminemű további késlekedés, halogatás is számszerűsíthető. A meg nem született gyermekek számával.

Dr. Kaáli Nagy Géza
Kaáli Intézet
30 251 1360
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.