OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 27., csütörtök 16:00

Arany János bemutató a Gyulai Várszínházban
    Budapest, 2017. július 27., csütörtök (OTS) - Arany János születésének 200. évfordulóját ünnepeljük 2017- ben. Az évfordulóhoz kapcsolódva a Gyulai Várszínház augusztus 4-én a várszínpadon Arany János: A nagyidai cigányok című előadást állítja a színpadra Beczásy Áron rendezésében.

    Arany János A nagyidai cigányok című műve a magyar irodalom egyik legnagyszerűbb alkotása, mely Arany lenyűgöző, felülmúlhatatlan humoráról árulkodik. A szöveget színpadra alkalmazta a fiatal és tehetséges dramaturg, Vecsei H. Miklós. Az előadás látványvilágát az Uniter-életműdíjas Dobre-Kóthay Judit álmodta meg. A produkcióban nagy hangsúlyt kap a látvány és a zenei világ is. A rendező és Bakk-Dávid László zeneszerző merész vállalkozása, hogy egy helyi műkedvelőkből álló kórust is bevont a produkcióba.

Augusztus 3-6. között a bemutatóhoz kapcsolódóan a Gyulai Várszínház Igazgatósága előtt fog vendégeskedni a Petőfi Irodalmi Múzeum "Arany 200 busza" is. A mozgókiállítás lehetőséget nyújt majd az érdeklődőknek, hogy A nagyidai cigányok című mű mellett a teljes Arany életművet megismerjék az érdeklődők.

Info: www.gyulaivarszinhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.