OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 27., csütörtök 13:47

Folytatódik a vízvezeték-felújítás az Astoriánál
    Budapest, 2017. július 27., csütörtök (OTS) - Augusztus 1-jén indul a második ütem

    Második üteméhez érkezett az az összesen 75 napig tartó vízcső-rekonstrukciós munka, melynek során a Rákóczi út - Károly körút - Múzeum körút kereszteződésében húzódó vízcsöveket új vezetékekre cserélik. Miután a kivitelezési munkák első üteme határidőre elkészült, augusztus 1-jén kezdetét veszi és augusztus 31-ig tart a kiskörúti 800 mm átmérőjű ivóvíz-gerincvezeték Astoria csomópontba eső szakaszának felújítása.

Kérjük, hogy az arra közlekedők a sávlezárások és sávelhúzások miatt hosszabb menetidővel számoljanak.

A tervezett hálózat-felújítási munkálatokkal tovább növelhető a főváros ivóvíz-ellátásának biztonsága, csökkenthető a csőtörések kockázata.

Köszönjük a budapestiek és a Budapestre látogatók türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.