OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 26., szerda 13:36

 #avízösszeköt - csúcsokat döntöget az M4 Sport nézettsége
    Budapest, 2017. július 26., szerda (OTS) - Továbbra is összeköti a vizes sport a magyarokat a tv-képernyők előtt is: magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság magyar érintettségű versenyszámai.

    Közel 800 ezer nézője volt kedden este a telt ház előtt zajló Magyarország-Oroszország férfi vízilabda mérkőzésnek. A 14-5-re végződő magyar győzelemmel záruló meccset 795 ezren nézték az M4 Sport képernyői előtt, amely 20,4%-os közönségarányt jelentett.

Az este hétkor kezdődő férfi 200 méteres pillangó elődöntőjét 608 ezren látták, 18,6%-os közönségarány mellett. A 19.20-kor kezdődő női 100 méter mellúszás döntőjét 600 ezren követték nyomon, amely 18,2%-os közönségaránynak felelt meg. A női 200 méter gyors háromnegyed hétkor kezdődő elődöntőjét 514 ezren látták, amely 16,9%-os közönségarányt jelentett, továbbá 17,8%-os közönségarány mellett 17.40-től 461 ezren szurkoltak a nemzeti sportcsatornán a női 1500 méter gyorsúszás döntőseinek. 400 ezer feletti nézőszámot ért még el kedden este hat óra után a női és a férfi 100 méter hátúszás döntőjének élő közvetítése.

Az elmúlt napokhoz hasonlóan az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatják meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a korábbi napokhoz hasonlóan a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.