OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 25., kedd 15:19

Az M4 Sporton a #vízösszeköt - 645 ezren szurkoltak Katinkának az aranyért a TV előtt
    Budapest, 2017. július 25., kedd (OTS) - Magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság versenyszámai: az első magyar aranyérem megszületését 645 ezren ünnepelték az M4 Sport képernyői előtt, női vízilabdásainknak 575 ezren, a 200 gyorsúszás középdöntőjének 564 ezren drukkoltak.

    Hosszú Katinka fényes győzelmét 645 ezren követték nyomon élőben a nemzeti sportcsatornán, amely 20,7% közönségarányt jelentett. Ezáltal a 200 méteres női vegyes úszás este hétkor kezdődő döntője volt a hétfő este legnépszerűbb eseménye.

A hétfő este negyed kilenc után kezdődő Magyarország-Kanada női vízilabda mérkőzés 575 ezer nézőt vonzott, amely 15,7% közönségaránynak felelt meg. Az este háromnegyed hétkor kezdődő férfi 200 méteres gyorsúszás középdöntőjét 18,5%-os közönségarány mellett 564 ezren látták.

Az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, ahogyan a nap végén pedig terjedelmes összefoglalókban mutatjuk meg nézőinknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.