OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 24., hétfő 16:52

Tarol a FINA az M4 Sporton
    Budapest, 2017. július 24., hétfő (OTS) - Gratulálunk az érmeseknek! Továbbra is a magyar érdekeltségű versenyszámok a legnépszerűbbek.

    
Hétvégén elkezdődtek az úszószámok, egy ország szorított a magyar sportolókért.

Kiemelkedő nézettséget hozott a vasárnap este 18.53-kor startoló férfi 4X100 méter gyorsváltó döntője,  valamint 19.08-tól a női 4X100 méter gyorsváltó. A döntő pillanatokat 671 ezren nézték, így ez 20,6% közönségarányt jelentett a sportcsatornának. A versenyszámokat követő eredményhirdetést még ennél is többen, szám szerint 680 ezren követték figyelemmel 19,7% közönségarány mellett. A délelőtt 11.40-kor kezdődő női 4x100 méter gyorsváltót is több mint félmilliónyian követték, ezzel az úszás lett a hétvége legnézettebb versenyszáma.  

A vasárnap koradélutáni műugrás 298 ezer nézőt érdekelt 13,5%-os közönségarány mellett, továbbá az M4 Sport szakértőinek stúdióbeszélgetései a nap folyamán 4-600 ezres nézettség mellett többször meghaladták a 20%-os közönségarányt.

A szombat kora délutáni Hollandia - Magyarország női vízilabda mérkőzést 215 ezren látták 11,3%-os közönségarány mellett, a Budapest Honvéd és a DVTK futballmeccsének élő közvetítését pedig 208 ezren követték nyomon, amely 7,4% közönségarányt jelentett.

A péntek esti férfi vízilabda mérkőzés is kimagasló eredményt ért el. A magyar válogatott 13:7-es diadalát fél millióan követték figyelemmel az M4 Sporton, amely 14,6%-os közönségaránynak felelt meg.

Az elmúlt héthez hasonlóan ezen a héten is a vizes világbajnokságé a főszerep az M4 Sporton. A nemzeti sportcsatorna minden magyar érintettségű mérkőzésről élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be. A csatorna élő adása és az extra tartalmak elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói, vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Vasárnap az M4 Sport mellett az M2 Gyerekcsatorna is piacvezető volt. Az M2 Magyarország kedvenc gyerekcsatornája, válogatott, minőségi magyar és külföldi mesefilmekkel és vasárnap a 4-12 éves célcsoport körében a reggel hattól este nyolcig terjedő idősávban az átlagos közönségarányt tekintve a legnépszerűbb csatorna volt.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.