OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 24., hétfő 10:47

A Fővárosi Vízművek leányvállalataként folytatja tevékenységét az FTSZV
    Budapest, 2017. július 24., hétfő (OTS) - Újabb tevékenységgel bővült a Fővárosi Vízművek szolgáltatási köre

    A Fővárosi Közgyűlés támogató határozata értelmében a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. 2017. július 21-től a Fővárosi Vízművek irányítása alatt, leányvállalatként folytatja tevékenységét.

Ezzel a Fővárosi Vízművek alaptevékenységén, az ivóvíz-szolgáltatáson túl a már korábban szennyvízelvezetéssel és -tisztítással kiegészült tevékenységi kör újabb közszolgáltatással, a települési folyékony hulladék begyűjtésével, szállításával, ártalommentes elhelyezésével bővült a főváros területén kizárólagos jogosultsággal.

A két szervezet munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy az átalakulás a szolgáltatást igénybe vevők számára észrevétlenül történjen, és a jövőben ügyfeleik elégedettsége érdekében még magasabb színvonalú, biztonságos ellátást nyújtsanak.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.